counter

"Η Αννίτα μας βοήθησε όταν δεν τα πηγαίναμε καλά με το Νίκο"

"Η Αννίτα μας βοήθησε όταν δεν τα πηγαίναμε καλά με το Νίκο"
"Η Αννίτα μας βοήθησε όταν δεν τα πηγαίναμε καλά με το Νίκο"

Άννα Βίσση

Στις τελευταίες πρόβες πέτυχε η κάμερα του FTHIS TV την Άννα Βίσση, καθώς την Παρασκευή ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το “LAV” στο Κέντρο Αθηνών. Μάλιστα η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το όνομα της φετινής της εμφάνιση το σκέφτηκε η κόρη της, Σοφία. “Εδώ και καιρό λείπει η Σοφία γιατί έχει τις δικές της δουλειές. Μου αρέσει όταν είναι εδώ και λέει τη γνώμη της, αν και μερικές φορές είναι πολύ ροκού για τα γούστα μου” είπε η Άννα Βίσση για τη κόρη της.

Φυσικά, από τη στιγμή που το σόου της λέγεται “LΑV”, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον έρωτα. “Παίζει τον ρόλο του, ιδιαίτερα όταν ερμηνεύω τα τραγούδια μου, γιατί μου βγάζει περισσότερο πάθος” είπε, ενώ αποκάλυψε ότι “αυτή τη περίοδο που δεν είμαι ερωτευμένη θα φαντάζομαι ότι δεν είμαι καλά”.

Η Άννα Βίσση μίλησε και για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. “Είναι η αδερφή ψυχή μου και ο φίλος μου. Πλέον είμαστε μια μεγάλη οικογένεια μεταξύ μας, με την Αννίτα, τον  Ανδρέα, τη Σοφία και εμένα” είπε η τραγουδίστρια και τόνισε ότι “την Αννίτα την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ. Και χαίρομαι που επέστρεψε στη τηλεόραση. Άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που μας είχε βοηθήσει όταν δεν τα πηγαίναμε καλά με τον Νίκο”.

Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος, καθώς αποκάλυψε και τον τίτλο του νέου της κομματιού, που θα κυκλοφορήσει σύντομα: “Η πιο μεγάλη απάτη είναι ο έρωτας”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR