counter

Η Angelina Jolie στο χειρουργείο;

Η Angelina Jolie στο χειρουργείο;
Η Angelina Jolie στο χειρουργείο;

Μπορεί η Angelina Jolie να αποτελεί είδωλο για όλες τις γυναίκες και την απόλυτη ανδρική φαντασίωση όμως είναι μια καθημερινή γυναίκα και όπως όλες μας την απασχολούν τα κλασικά γυναικεία “θέματα”, με πρώτο και καλύτερο το άγχος της τελειότητας την μεγάλη μέρα του γάμου της… Η Angelina Jolie θα παντρευτεί των επι σειρά ετών μνηστήρα της Brad Pitt και τη μεγάλη της μέρα θέλει η ίδια να είναι εκθαμβωτική και να εξαλείψει όλες τις της ατέλειες. Έτσι η Angelina Jolie αποφάσισε να προβεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τις φλέβες που διαγράφονται πολύ έντονα στα χέρια της καθώς τις θεωρεί αποκρουστικές.

 Συγκεκριμένα, επειδή η Angelina Jolie έχει διαλέξει μια αμάνικη τουαλέτα για τη τελετή δήλωσε : “δεν θέλω να δείχνω στις γαμήλιες φωτογραφίες μου σαν zombie”. Βέβαια σύμφωνα με την ιατρική άποψη οι φλέβες που χαλάνε την αισθητική της Angelina Jolie θα μπορούσαν να εξαφανιστούν σχεδόν, εάν έπαιρνε λίγο βάρος. Ωστόσο αυτή η λύση δεν αποτελεί επιλογή για την γνωστή celebrity η οποία πιστεύει ότι το να είναι super skinny είναι κομμάτι του sex appeal  της.

Ορισμένα δημοσιεύματα θέλουν την επέμβαση της Angelina Jolie να μην αφορά καθόλου αισθητικούς λόγους αλλά να προμηνύει μία νέα περιπέτεια για την υγεία της την οποία πάλι προσπαθεί να κρατήσει κρυφή από τον τύπο. Ας ελπίσουμε να της πάνε όλα κατ ευχήν…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR