counter

Η ανατρεπτική συνεργασία που ετοιμάζει το χειμώνα. Όλες οι λεπτομέρειες

Η ανατρεπτική συνεργασία που ετοιμάζει το χειμώνα. Όλες οι λεπτομέρειες
Η ανατρεπτική συνεργασία που ετοιμάζει το χειμώνα. Όλες οι λεπτομέρειες

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Ξεχάστε τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα και τα σχήματα στα οποία ήταν το πρώτο όνομα.

Αυτή τη σεζόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνει τη συνεργασία-έκπληξη και θα συναντηθεί επί σκηνής με δύο από τους κορυφαίους performers της χώρας, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά.

Η συνεργασία τους θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή "Ακτή Πειραιώς", το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Ζουγανέλης και Μπουλάς επί σειρά ετών σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Πολιτική και κοινωνική σάτιρα, stand up comedy και φυσικά πολλή μουσική θα είναι τα κύρια στοιχεία αυτής της ιδιαίτερης συνεργασίας. Οι υπογραφές, μάλιστα, έχουν ήδη πέσει με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, ενώ μετά το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες της παράστασης και να ξεκινήσουν οι πρόβες. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τα μέσα Οκτωβρίου.

Πρόταση, όμως είχε γίνει και στον Λάκη Παπαδόπουλο, ώστε να συμμετέχει στο σχήμα, αλλά εκείνος τους εξήγησε ότι μέχρι και τα Χριστούγεννα δεν γίνεται λόγω μιας άλλης συνεργασίας, η οποία θα ανακοινωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν αποκλείεται, όμως, να προστεθεί στην παρέα του "Ακτή Πειραιώς" από τον καινούριο χρόνο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR