counter

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού: "Αυτά τα Χριστούγεννα θα είμαι και πάλι μόνη"

 Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού: "Αυτά τα Χριστούγεννα θα είμαι και πάλι μόνη"
Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού: "Αυτά τα Χριστούγεννα θα είμαι και πάλι μόνη"

Ένα μήνυμα που έλαβε από μία 19χρονη αναγνώστριά της, θέλησε να μοιραστεί μαζί  μας, η Δούκισσα Νομικού μέσα από τη νέα της ανάρτηση  στην προσωπική της ιστοσελίδα, Dutchesss Daily. Η ξανθιά παρουσιάστρια θέλησε να μας υπενθυμίσει πως αρκετοί άνθρωποι απεχθάνονται τα Χριστούγεννα, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τη δική τους ζεστή αγκαλιά.

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα:

Υπάρχουν πολλοί που νιώθουν μοναξιά. Που δεν έχουν κάποιον να μοιραστούν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Που δεν μετρούν αντίστροφα γιατί αυτό μόνο μελαγχολία τους δημιουργεί. Που χαμογελούν... αναγκαστικά μπροστά σε τρίτους γιατί «γιορτές έχουμε, πώς γίνεται να είσαι down;». Που το μόνο που θέλουν είναι να κλείσουν τα μάτια τους και όταν τα ξανανοίξουν να έχει τελειώσει όλο αυτό, να μην υπάρχει τίποτα που να θυμίζει τη συγκεκριμένη γιορτή γύρω τους.

«Σιχαίνομαι τα Χριστούγεννα, σιχαίνομαι αυτές τις γιορτές. Θέλω να τελειώσουν γρήγορα. Δεν αντέχω να βλέπω τόση ευτυχία γύρω μου. Με πιάνει αηδία. Εγώ θα είμαι πάλι φέτος μόνη μου. Χωρίς σχέση, χωρίς φίλες, χωρίς κανέναν».

Λόγια που πονάνε. Λόγια ενός 19χρονου κοριτσιού που ήρθαν στο inbox μου χθες το βράδυ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR