counter

H Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως εξήγησε στον 3,5 ετών γιο της την απώλεια του Κώστα Βούτσα

H Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως εξήγησε στον 3,5 ετών γιο της την απώλεια του Κώστα Βούτσα
H Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως εξήγησε στον 3,5 ετών γιο της την απώλεια του Κώστα Βούτσα

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά που βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο, η τελευταία σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τον τροπο με τον οποίο προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της έχοντας πάντα στο πλευρό της τον γιο της Φοίβο.

«Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του. Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει που είναι ο πατέρας του» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει, «Δυο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι».

Αυτό που όπως αποκαλύπτει της λείπει περισσότερο είναι η χαρά που μετέδιδε ο Κώστας Βουτσάς.

«Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει» αναφέρει η Αλίκη Κατσαβού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR