counter

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου χωρίς ρετούς!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου χωρίς ρετούς!
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου χωρίς ρετούς!

Μπορεί η εικόνα να ξενίζει τους άνδρες ή τις γυναίκες που είναι ακόμη 20 χρονών, δεν έχουν γίνει μάνες και δεν είναι η Ελένη Πετρουλάκη, ωστόσο αυτή είναι η πραγματική εικόνα ενός κορμιού, που έχει περάσει γέννα και δεν έχει καταφύγει στο χειρουργικό κρεβάτι ή στο γυμναστήριο νυχθημερόν από την πρώτη μέρα της γέννας για να επανέλθει.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η Ελληνίδα παρουσιάστρια που κάνει καριέρα στην Σουηδία, αλλά πέρασε και από τη χώρα μας επί εποχής Γιουροβίζιον, έκανε τα μπάνια της στη Μύκονο, αγνοώντας τον αδιάκριτο φωτογραφικό φακό των paparazzi.

H παρουσιάστρια έχει μία 5χρονη κόρη την Μελίνα και έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια από τον σύζυγό της. Βλέποντας τις αρετουσάριστες φωτογραφίες οι γυναίκες που έχουν γίνει μητέρες, αναγνωρίζουν τη φυσιολογική χαλάρωση στην κοιλιά που επιφέρει μία εγκυμοσύνη και τον μόνιμο εφιάλτη τους να εξαφανιστεί.

Γεγονός είναι βέβαια πως αν οι γυναίκες δεν είναι Α) Πάρα πολύ τυχερές γενετικά, Β) Δεν γυμναζόντουσαν πάντα, ακόμη και στην εγκυμοσύνη, Γ) Δεν κατέφυγαν στο χειρουργικό κρεβάτι και Δ) Δεν ξεκίνησαν από την επόμενη κιόλας ημέρα της γέννας τη γυμναστική... Πετρουλάκη δεν γίνονται.

Στο κάτω κάτω αυτό που πρέπει να σκέφτονται όλες οι γυναίκες είναι ότι μπροστά στο θαύμα της ζωής, το κόστος μιας χαλαρής κοιλιάς, της κυτταρίτιδας ή των ραγάδων είναι απλά... αμελητέο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR