counter

H αξέχαστη βραδιά για sushi και το τέλειο πρωινό ξύπνημα από τον Παπανώτα

H αξέχαστη βραδιά για sushi και το τέλειο πρωινό ξύπνημα από τον Παπανώτα
H αξέχαστη βραδιά για sushi και το τέλειο πρωινό ξύπνημα από τον Παπανώτα

Αν η βραδιά που πέρασα με αγαπημένους φίλους το βράδυ της Τρίτης 12 Μαϊου μου δείχνει πως θα είναι το φετινό καλοκαίρι, είμαι βέβαιη πως θα είναι το ωραιότερο της ζωής μου!

Η Χριστίνα Παππά και ο Θέμης Γεωργαντάς με προσκάλεσαν για sushi, στο hot spot του Κολωνακίου Li Li Shu μιας και άνοιξε ο κήπος του εστιατορίου για την καλοκαιρινή σεζόν. Εκεί ήταν πολλοί αγαπημένοι φίλοι, με τους οποίους περάσαμε τόσο ωραία που τα γέλια μας ακουγόνταν μετά τα μεσάνυχτα σε όλη την Πλατεία Δεξαμενής. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η blogger της καρδιάς μας Ναταλία Γερμανού, ο Κώστας Καραφώτης, η Νίνα Λοτσάρη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Νίκος Γεωργιάδης και οι θεές fashion bloggers του cool ur style, Έλενα και Έντζη Γαλύφα ήταν μερικοί από τους καλεσμένους. Τα πιάτα της πολυασιατικής κουζίνας του εστιατορίου ήταν συγκλονιστικά και τα γλυκά στο τέλος μας σόκαραν ευχάριστα. Όλα αυτά σχολιάστηκαν από τον Δημήτρη Παπανώτα με τον υπέροχο τρόπο του, "κεντώντας" ανάμεσα σε πληροφορίες και ατάκες του! Ξύπνησα βλέποντας "Happy Day" και γελώντας πολύ με τον τρόπο που ο Παπανώτας σχολίασε όλα όσα συνέβησαν.

Δείτε τι ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής "Happy Day". (ΛΑΤΡΕΜΕΝΕ μου Δημήτρη Παπανώτα πες μου που να στείλω γλυκά για το "ευχαριστώ")

Η Νάνσυ Παραδεισανού είναι η διευθύντρια του WWW.FTHIS.GR

Επικοινωνήστε μαζί της στο: nparadeisanou@daphne.gr, Twitter: Nansou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR