counter

Η Αγορίτσα Οικονόμου στο FTHIS.GR: Απαντά στις φήμες για το "Κάτω Παρτάλι" & αποκαλύπτει τη συνέχεια της σειράς

Η Αγορίτσα Οικονόμου στο FTHIS.GR: Απαντά στις φήμες για το "Κάτω Παρτάλι" & αποκαλύπτει τη συνέχεια της σειράς
Η Αγορίτσα Οικονόμου στο FTHIS.GR: Απαντά στις φήμες για το "Κάτω Παρτάλι" & αποκαλύπτει τη συνέχεια της σειράς

Αγορίτσα Οικονόμου

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Αγορίτσα Οικονόμου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που δουλεύει σκληρά και δεν επαναπαύεται. Ξέρει πολύ καλά ότι μόνο έτσι θα προχωρήσει μπροστά και γι’ αυτό μέχρι σήμερα έχει αξιοζήλευτες συνεργασίες στο βιογραφικό της.

Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο θεατρικό υπερθέαμα «Ηρακλής- Οι 12 Άθλοι», ενσαρκώνοντας την Ήρα. Άραγε, πως αισθάνεται γι’ αυτή τη συνεργασία; «Νιώθω ευτυχής, τυχερή και ευγνώμων! Πρόκειται για μία πολύ ωραία δουλειά με εξαιρετικούς συντελεστές και συναδέλφους. Κάποιους τους γνωρίζω γιατί έχουμε δουλέψει ξανά στο παρελθόν, άλλους τους θαύμαζα και τους βρήκα μπροστά μου ή και φίλους που θέλαμε να δουλέψουμε και ποτέ δεν έτυχε!».

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχει αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στο θέατρο, αλλά η Αγορίτσα Οικονόμου δεν κατάφερε να μην ενδώσει στο "φλερτ" της τηλεόρασης. Κάπως έτσι δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Λευτέρη Παπαπέτρου για να πρωταγωνιστεί στο «Κάτω Παρτάλι». Στην επιτυχημένη σειρά του MEGA υποδύεται την «Λάμπραινα» και η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου προγραμματίζεται για τις 12 Ιανουαρίου. Όπως αποκαλύπτει στο FTHIS.GR: «Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο αρκετό καιρό τώρα. Να περίμενετε πολλά και τίποτα. Δεν θα σου αποκαλύψω τα σχέδια αυτής της εξαιρετικής και αθώας γυναίκας, αλλά να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές»!

Η γνωστή ηθοποιός, όμως, απαντά και στα δημοσίευματα που ήθελαν να έχουν σταματήσει τα γυρίσματα, επειδή δεν έχουν πληρωθεί οι συντελεστές: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακούγονται αυτά, προφανώς για κάποιους άλλους λόγους τους οποίους δεν πολύ κατανοώ. Όπως και να έχει, μην ανησυχείτε! Όλα πάνε καλά, η παραγωγή είναι εξαιρετική απέναντι μας τόσο στην οργάνωση όσο και στους συντελεστές».

Τέλος, τα Χριστούγεννα δεν θα πάει κάπου «λόγω των παραστάσεων. Ξεκινάμε στις 12 Δεκεμβρίου και είμαστε full στις παραστάσεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR