counter

Η Αγγελική είναι χαλαρή, αλλά δεν έχει βάλει ακόμη υπογραφή!

Η Αγγελική είναι χαλαρή, αλλά δεν έχει βάλει ακόμη υπογραφή!
Η Αγγελική είναι χαλαρή, αλλά δεν έχει βάλει ακόμη υπογραφή!

Παρά το ότι η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου και η ίδια έχει επιλέξει την ομάδα της, ο ALPHA δεν έχει εκδώσει επίσημο Δελτίο Τύπου και η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό της.

Το κανάλι της Κάντζας φαίνεται ότι δεν βιάζεται για ανακοινώσεις, ωστόσο η φωτογράφιση των παρουσιαστών ανάμεσα τους και της Αγγελικής έγινε εδώ και 10 μέρες. 

Προφανώς το ζήτημα είναι τυπικό, αφού τα χέρια έχουν δοθεί, η πρεμιέρα έχει οριστεί και ήδη στήνεται η εκπομπή της, στην οποία φέτος θα ενταχθούν πολλά καινούρια στοιχεία σχετικά με την τεχνολογία που θα χρησιμοποιούν. Τόσο, όπως λέγεται, για την εξιχνίαση των υποθέσεων όσο και στην διαχείριση της εκπομπής στον αέρα, η Αγγελική θα έχει στα χέρια της όλα τα νέα "όπλα".

Τα Σαββατοκύριακα, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα της, η Αγγελική εξακολουθεί να απολαμβάνει την καθιερωμένη βόλτα της στα Βόρεια Προάστια για τα ψώνια της αλλά και για να προμηθευτεί απο τον ίδιο πάντα πάγκο τα αγαπημένα της λουλούδια. Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου έκανε τη βόλτα της στα μαγαζιά της συννεφιασμένης Κηφισιάς, φορώντας ένα χρωματιστό φθινοπωρινό μπλουζάκι και μια λευκή βερμούδα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR