counter

Η Αγγελική Δαλιάνη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Αγγελική Δαλιάνη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 4ο μήνα  της εγκυμοσύνης της
Η Αγγελική Δαλιάνη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης διανύουν μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός, πριν από περίπου ένα μήνα μέσα από ένα video στο Instagram που έδειχνε το υπερηχογράφημα.

Τώρα, για τις ανάγκες φωτογράφησης πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και δέχτηκε τα likes και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

«Έρχεται το δεύτερο παιδί μας! Νιώθω πολύ όμορφα! Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα! Η Αγγελική βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το έμαθε τον Μάρτιο και μου το ανακοίνωσε με πειράγματα, τη στιγμή που έτρωγα ένα σουβλάκι. Ανυπομονούσα να μάθω τι είναι αυτό που θέλει να μου πει και το έφαγα βιαστικά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πήγαμε στην αρχή της εβδομάδας στον γιατρό, κάναμε υπέρηχο και με μεγάλη χαρά είδαμε πως έχει μεγαλώσει από την τελευταία φορά που το είχαμε δει. Από κουκίδα έχει σχηματιστεί ολόκληρος άνθρωπος» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάνος Παπαγιάννης για την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η ανάρτηση της Αγγελικής Δαλιάνη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR