counter

Η Αγγελική Δαλιάνη για την πρόωρη γέννηση του γιου της: "Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου"

Η Αγγελική Δαλιάνη για την πρόωρη γέννηση του γιου της: "Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου"
Η Αγγελική Δαλιάνη για την πρόωρη γέννηση του γιου της: "Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου"

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένη σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου η Αγγελική Δαλιάνη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Μάνο Παπαγιάννη, στη σειρά του Mega “Μαρία η Άσχημη” που πρωταγωνιστούσε, ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Όσα είπε η Αγγελική Δαλιάνη

«Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Είχαμε 15ωρα γυρίσματα, ήταν μία καθημερινή σειρά, τελείως προσωποκεντρική κι εγώ δεν είχα μεγάλη εμπειρία. Το 2005 τελείωσα τη σχολή, τέλη του 2006 ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο όλο αυτό, ήταν πολύ ελκυστικό όταν πρέπει να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο», είπε η Αγγελική Δαλιάνη για την “Μαρία η Άσχημη”.

Η Αγγελική Δαλιάνη για τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της με την πρόωρη γέννηση του μικρού της γιου, εξομολογήθηκε: «Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Πολύ άγχος, πολλή πίεση, γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Αγγελική Δαλιάνη: Η ηθοποιός θα γίνει θεία- Η ανάρτηση στο Instagram

Κλείνοντας, η Αγγελική Δαλιάνη δήλωσε: «Έγινα μανούλα στα 29, ήμουν πολύ μικρή, αλλά ήταν συνειδητή απόφαση. Το είχα πάντα στο μυαλό μου από μικρή, είχα βάλει ένα όριο μέχρι τα 30 και τελικά έγινε. Επαγγελματικά σίγουρα θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα αν δεν είχα κάνει παιδιά τόσο μικρή, αλλά δεν το λέω ως αρνητικό γιατί ήταν συνειδητή η επιλογή. Με τον Μάνο είμαστε 20 χρόνια μαζί, εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις στον γάμο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR