counter

Η Adele χωρίς μακιγιάζ βόλτα στα μαγαζιά με τον γιο της

Η Adele χωρίς μακιγιάζ βόλτα στα μαγαζιά με τον γιο της
Η Adele χωρίς μακιγιάζ βόλτα στα μαγαζιά με τον γιο της


Η Adele και ο άντρας της δεν θέλουν τον γιο τους στα φώτα της δημοσιότητας

H Adele στις 19 Οκτωβρίου 2012 έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Η Adele και ο άντρας της Simon Konecki δεν ήθελαν να προσελκύσουν καθόλου το ενδιαφέρον του τύπου με τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια τους και γι' αυτό και από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους είναι πολύ προσεκτικοί.

Δεν ήθελαν να αποκαλύψουν ούτε καν το όνομα του παιδιού το οποίο είναι Angelo. Πόσο μάλλον να κυκλοφορήσουν εικόνες του γιου της στον Τύπο.

Η Adele βγήκε βόλτα μαζί με τον γιο της στα μαγαζιά

Έτσι μέχρι και οι πρωινές έξοδοι της πολυβραβευμένης Adele έχουν περιοριστεί κατά πολύ! Μια από τις σπάνιες εξόδους της Adele μαζί με τον γιο της Angelo απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Μάλιστα στη βόλτα είχε πάρει μαζί της και τον υπεύθυνο για την ασφάλεια της ο οποίος…. έσπρωχνε το καροτσάκι.

Η Αdele αποφάσισε να βγει μια βόλτα στα μαγαζιά παρέα με τον μικρό Angelo. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε εμφανώς απεριποίητη χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Αχτένιστη με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο και ντυμένη από .. την κορυφή μέχρι τα νύχια στα μαύρα!

Η νέα συνεργασία της Adele με τον ράπερ Whiz Khalifa

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της τώρα έχει ανακοινωθεί ότι η Adele θα κυκλοφορήσει νέα δουλειά με τον γνωστό ράπερ Whiz Khalifa. Η Adele και ο Whiz Khalifa γνωρίστηκαν στα βραβεία Grammy και αποφάσισαν ότι θέλουν να συνεργαστούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR