counter

Η Αθηνά Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη: “Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθε”

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την παρουσία της σε βραδινή εκδήλωση.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της φίλης και συνεργάτιδάς της, Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Paparazzi! Αθηνά Οικονομάκου- Φίλιππος Μιχόπουλος: Σε παραλία της Μυκόνου

Όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου

«Τηλεοπτικά δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, προτεραιότητα έχει η οικογένειά μου σε αυτή τη φάση, επειδή τα παιδιά μου είναι σε μικρή ηλικία. Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση για το πρωινό του Star. Ακούγεται συνέχεια το όνομά μου για εκπομπές. Θα ξαναπήγαινα στο Masked Singer», είπε η Αθηνά Οικονομάκου και πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος, η Μαίρη το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια και νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για όλο αυτό. Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους γιατί ένιωσε μια ασφάλεια λόγω της δουλειάς ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να την προστατεύσω στα project που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα μόλις έμαθα τα ευχάριστα».

«Είμαι πιεστική εκεί που πρέπει με τα παιδιά μου. Για εμένα ήταν πιο δύσκολο που το παιδί μου πήγε σχολείο παρά για εκείνον», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR