counter

Η 22χρονη σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο απάντησε μέσω Instagram στα αρνητικά σχόλια για την διαφορά της ηλικίας τους

Έξαλλη έγινε η 22χρονη σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Καμίλα Μορόνε, με σχόλια που διάβασε στο Instagram, σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον 44χρονο χολιγουντιανό αστέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο από την Αργεντινή ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία των Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Λορίν Μπακόλ, γράφοντας στην λεζάντα την φράση «μια αγάπη όπως αυτή».

Ωστόσο κάποιοι followers της, παρομοίασαν τον έρωτα των Μπόγκαρτ-Μπακόλ με αυτόν εκείνης και του Ντι Κάπριο, με αποτέλεσμα τα σχόλια περί διαφοράς ηλικίας να μην αργήσουν.

Κάποια από αυτά έγραφαν μάλιστα: «Δεν το πιστεύω πως είναι τόσο χαζή που ποστάρει κάτι σαν αυτό», «Προφανώς και είναι σύγκριση της ίδιας με τον Ντι Κάπριο. Κορίτσι μου, πού είναι οι φίλοι σου; Κάποιος να την σταματήσει».

Η Καμίλα Μορόνε δεν έμεινε ωστόσο σιωπηλή και αποφάσισε μάλιστα να απαντήσει, μέσω των instastories.

«Μόλις διάβασα μερικά από τα σχόλια στο Instagram μου και Θεέ μου, ο κόσμος είναι τόσο κακός και γεμάτος θυμό με ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρει τίποτα. Ελπίζω ο κόσμος να μάθει να ζει με λιγότερο μίσος και να στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού, επειδή το να ζεις χωρίς μίσος σε κάνει να νιώθεις πολύ ωραία», ανέφερε το 22χρονο μοντέλο.

Θυμίζουμε πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε είναι ζευγάρι από τον Δεκέμβριο του 2017.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR