counter

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία – Τι κατέθεσε ο συζυγοκτόνος

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία – Τι κατέθεσε ο συζυγοκτόνος
Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία – Τι κατέθεσε ο συζυγοκτόνος

Μια νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στο χωριό Άνω Μαλάκι του Δήμου Ρεθύμνου το πρωί της Κυριακής με θύμα μια 56χρονη γυναίκα μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Ο 60χρονος μετά από καβγά που προηγήθηκε μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του και στη συνέχεια κάλεσε τον 31χρονο γιο του και του είπε: “Πήγαινε στο σπίτι. Σκότωσα τη μητέρα σου”.

Δείτε επίσης - Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Ο μικρότερος γιος του ζευγαριού έφτασε και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία με τον δράστη να παραδίδεται στις αρχές και να ομολογεί τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η 56χρονη εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να χωρίσει και του το είχε ανακοινώσει. Κάποιες ημέρες έμενε στους δικούς της και όταν έμενε με τον σύζυγο της, κοιμόντουσαν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν μιλούσαν ιδιαίτερα μεταξύ τους. Το πρωί της Κυριακής, πήγε να μαζέψει τα τελευταία πράγματα της.

Όπως κατέθεσε ο 60χρονος συζυγοκτόνος, αρχικά την παρακαλούσε να μην φύγει, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.

“Πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, άρχισαν να λογομαχούν, όταν της έκανε παράπονα, διότι – σύμφωνα με τον ίδιο- εκείνη τον κατηγορούσε σε διάφορα άτομα του περιβάλλοντος τους και αναφερόταν σε αυτόν με υποτιμητικά σχόλια. Τότε την άρπαξε, την έσυρε στην κουζίνα, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR