counter

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για το φινάλε της σειράς

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για το φινάλε της σειράς
Γυναίκα χωρίς όνομα: Η ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για το φινάλε της σειράς

Την Ντόρα Μακρυγιάννη για ακόμη μια σεζόν την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της.

Η σειρά που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 και αγαπήθηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του για δύο σεζόν, θα φέρει την ανατροπή στο τελευταίο επεισόδιο της Παρασκευής, καθώς οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Τα γυρίσματα του «Γυναίκα χωρίς όνομα» ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα και όλοι οι συντελεστές το γιόρτασαν με ένα beach πάρτι στην παραλία του Σχοινιά.

Η πρωταγωνίστρια Ντόρα Μακρυγιάννη μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή το μεγάλο φινάλε.

Η ίδια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της.

«Είναι Wrap.....🎥🔚 @gynaikaxorisonoma @ant1tv Ένα ταξίδι 2 χρόνων έφτασε στο τέλος του .Το πρώτο μου ταξίδι σαν ηθοποιός και με αγκαλιάσετε όσο δεν μπορούσα καν να φανταστώ .Με βάλατε στις ζωές σας ,στα σπίτια σας ,καθημερινά μου δείχνετε την αγάπη σας με τα μηνύματα σας. Έμαθα τόσα πολλά μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια ,αγάπησα τόσο πολύ την Μαρίνα μου ,είχα την τύχη να συνεργαστώ με τόσο υπέροχους ανθρώπους .Πέρασα δύσκολα ,πέρασα όμορφα ,ήταν μια γεμάτη δουλειά! Δεν θέλω να αναφέρω κάποιον συνεργάτη συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να ξεχάσω και να αδικήσω! Νιώθω ευγνώμων και θέλω να σας πω πραγματικά ένα τόσο μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς και οποίοι δικοί σας δεν έχουν Instagram αλλά μας έβλεπαν να τους το πείτε από μένα ! Χωρίς εσάς εγώ δεν θα ένιωθα έτσι! Εις το επανιδείν ...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR