counter

Γωγώ Μπρέμπου: Αποκαλύπτει τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση

Γωγώ Μπρέμπου: Αποκαλύπτει τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση
Γωγώ Μπρέμπου: Αποκαλύπτει τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση

Η Γωγώ Μπρέμπου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, ενώ έχει κάνει μία σπουδαία διαδρομή στο θέατρο και την τηλεόραση. Η ηθοποιός, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του δραματικού μονολόγου «Μετά τον Βυσσινόκηπο» και του αστυνομικού θρίλερ «10 μικροί νέγροι», σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αποκαλύπτει στο περιοδικό "MYtv" και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο γιατί απέχει από την τηλεόραση…

Στην τηλεόραση έχουμε πολλά χρόνια να σας δούμε. Σας έχει λείψει;
Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει γιατί μου άρεσε. Οι δουλειές που είχα κάνει στην τηλεόραση ήταν πάρα πολύ ωραίες, από όλους τους συντελεστές, και είναι ωραίο να υπάρχει ένα ωραίο  πλαίσιο για να λειτουργεί ο ηθοποιός. Η τηλεόραση είναι το σενάριο, οπότε ευχαρίστως θα ξανά έκανα. Έχω την αίσθηση ότι η τηλεόραση τώρα βρίσκει τα μέτρα και τα σταθμά της λόγω της οικονομικής κρίσης.

Να υποθέσω ότι όλα αυτά τα χρόνια δεχτήκατε προτάσεις, απλά λέγατε «όχι» λόγω των παραπάνω που αναφέρατε, σωστά;
Ακριβώς. Όταν ξανά πάρει μπροστά θα ξανά κάνω τηλεόραση, όπως έκανα από μικρή.

Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αναβαθμίζεται το επίπεδο της ελληνικής μυθοπλασίας. Θα θέλατε να είστε μέρος κάποιας;
Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολύ καλά πράγματα αλλά λόγω διπλών προβών δεν έχω παρακολουθήσει κάτι. Εύχομαι να πάει πάρα πολύ καλά το «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, καθώς είναι στη φόρμα των συνθηκών που επικρατούσαν πριν από 10-15 χρόνια.  

Αν σας πρότειναν να επαναφέρετε μία παλαιότερη σειρά με νέα επεισόδια, θα δεχόσασταν;
Σίγουρα δεν θα είχα δεύτερες σκέψεις, αλλά εξαρτάται… Για παράδειγμα το «Περί ανέμων και υδάτων» δεν μπορεί να ξανά γίνει γιατί οι περισσότεροι συντελεστές του δεν ζουν πια. Δεν θα ήταν ωραίο να συμβεί κάτι τέτοιο, χωρίς τους τόσο σημαντικούς ηθοποιούς.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR