counter

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τη σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη- “Είναι μία δύσκολη περίοδος”

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τη σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη- “Είναι μία δύσκολη περίοδος”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τη σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη- “Είναι μία δύσκολη περίοδος”

Όπως έγινε γνωστό ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία περίπου χρόνια κοινής πορείας. Δείτε ΕΔΩ!

Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου προβλήθηκε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μια συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον χωρισμό του

«Είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα πω ένα ναι ή ένα όχι. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Το μόνο που μπορώ να σου πω γιατί τα πράγματα είναι πολύ φρέσκα είναι ότι η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ που την αγάπησα πολύ και την αγαπώ πολύ. Είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με πάρα πολλά χαρίσματα, είναι μια εξαιρετική μητέρα για την κορούλα μας και την κόρη της, Μαρία.

Πάντα θα την αγαπώ, πάντα θα την εκτιμώ. Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί. Αλλά θα ήθελα αυτή τη στιγμή να μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι πολύ φρέσκο και κάτι που πονάει πολύ. Η αγάπη δεν φτάνει ποτέ στο τέλος. Θα κάνω ότι μπορώ τουλάχιστον για να έχουμε μια σχέση, το οποίο βέβαια θέλει το χρόνο του, ώστε και οι δυο μας, ο καθένας με το ρόλο του, να μεγαλώσουμε ένα υγιές κι ένα ευτυχισμένο κορίτσι, το οποίο είναι ένα δώρο θεού που μας ήρθε», είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Γρηγόρης Μπιθικώστης- Ελένη Τσιγκάκη: Ο γάμος και τα παιδιά

Θυμίζουμε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν μετά από δύο αναβολές λόγω κορονοϊού, στις 15 Ιουλίου του 2021 στη Μύκονο με πολιτικό γάμο και κουμπάρους τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού. Ο ερχομός της κόρης τους στις 3 Ιανουαρίου του 2022 έδωσε μεγάλη χαρά στο ζευγάρι, ενώ ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είχε αποκαλύψει πως θα της δώσουν το όνομα της πολυαγαπημένης του μητέρας, Μεταξίας. Ο τραγουδιστής έχει ήδη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο. Τον 14χρονο Γρηγόρη. Και η Ελένη Τσιριγκάκη έχει επίσης μια κόρη από προηγούμενο γάμο, την 12χρονη Ελένη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR