counter

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα

Στιγμές ευτυχίας για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη, η οποία τη Δευτέρα (03/01) γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στον κόσμο και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Λίγες ώρες μετά, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δημοσίευσε στο Facebook την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας!! 3 κιλά, υγιέστατη και κούκλα!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον καλό μας φίλο και κορυφαίο γιατρό Alexandros D. Tzeferakos αλλα και στο φιλαράκι μας, τη μαία μας ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΙΔΗ για την αγάπη τους!! Μας έδωσαν αγκαλιά μια σωστή πριγκίπισσα. Το πιο μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλω στον άνθρωπο μου ,τη γυναικάρα μου, την Eleni μου που μου χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο, τη Μεταξία μας… Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τώρα σίγουρα θα έχουμε μια καλή χρονιά!!».

Το μωρό θα πάρει το όνομα Μεταξία, από τη μητέρα του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Θυμίζουμε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν μετά από δύο αναβολές λόγω κορονοϊού στις 15 Ιουλίου στη Μύκονο με πολιτικό γάμο και κουμπάρους τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού. Ο τραγουδιστής έχει ήδη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο. Τον 13χρονο Γρηγόρη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR