counter

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Δυο εβδομάδες μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Μύκονο, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθαν πως το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι.

Ο γιος του αξέχαστου Γρηγόρη Μπιθικώτση, θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς έχει ήδη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο. Τον 13χρονο Γρηγόρη.

Ο ίδιος μίλησε στη RealLife και την Κορύνα Μανταγάρη, λέγοντας: «Οι ωραίοι άνδρες κάνουν και κόρες. Δε μπορώ να είμαι πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου. Ο Θεός μας έστειλε ένα παιδί».

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης συγκινημένος αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε μαζί με τη σύζυγό του, να δώσουν στο μωρό το όνομα της πολυαγαπημένης του μητέρας, Μεταξίας, που έχασε τον Σεπτέμβριο του 2019.

«Εκτός από τον Γρηγόρη θα έχουμε και τη Μεταξία μας, θα ακούγονται και πάλι τα δύο ονόματα στο σπίτι. Τα παιδιά είναι ευλογία. Ο Γρηγόρης ανυπομονεί για τη μικρή του αδερφή. Μας λέει ότι θα γίνει ο αυστηρός μεγάλος αδερφός» είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν μετά από δύο αναβολές λόγω κορονοϊού στις 15 Ιουλίου στη Μύκονο με πολιτικό γάμο και κουμπάρους τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR