counter

Γρηγόρης Μόργκαν: Η διπλή καταγωγή, η σχέση με την μουσική και όλο το βιογραφικό του

Γρηγόρης Μόργκαν: Η διπλή καταγωγή, η σχέση με την μουσική και όλο το βιογραφικό του
Γρηγόρης Μόργκαν: Η διπλή καταγωγή, η σχέση με την μουσική και όλο το βιογραφικό του

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Γεωργιάδης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι πλέον ζευγάρι και μάλιστα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, διατηρεί σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Εμείς, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο την καταγωγή, την σχέση του με την μουσική αλλά και το βιογραφικό του.

Γρηγόρης Μόργκαν: Η καταγωγή, η σχέση με την μουσική και η ηλικία

  • Ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει διπλή καταγωγή μιας και ο πατέρας του είναι Αμερικανός ενώ η μητέρα του έχει καταγωγή από την Καβάλα. 
  • Η ηλικία του, είναι 43 ετών και η σχέση του με την μοσυική είναι πολύ δυνατή μιας και έχει τον ρόλο του ντράμερ στο συγκρότημα BARB WIRE DOLLS. Ο πα
  • Του αρέσει το surf και ταξιδεύει συχνά, αναζητώντας τα… σωστά κύματα. Μέχρι την ηλικία των 25 έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ.
  • Ο Γρηγόρης Μόργκαν πιστεύει πως είναι ανοιχτόμυαλος και ότι προσαρμόζεται εύκολα ενώ αυτό που αναζητά στους ανθρώπους είναι η αυθεντικότητα.
  • Δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του και δε διστάζει να βγει μπροστά, αν χρειαστεί, για το καλό όσων βρίσκονται γύρω του.
  • Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος. Ο Γρηγόρης πιστεύει στη δύναμη του μυαλού. Ο διαλογισμός θεωρεί πως θα του φανεί χρήσιμος στις «δύσκολες» στιγμές του παιχνιδιού.
  • ‪Ο Γρηγόρης Μόργκαν στο τρέιλερ του Nomads είχε πει χαρακτηριστικά: "Ζω στο LA, λατρεύω το σερφ, αγαπώ ό,τι είναι αυθεντικό. Και όταν είμαι στην σκηνή με την μπάντα μου; Εγώ δίνω τον ρυθμό."

Στο βίντεο της παρουσίασης του για το παιχνίδι, το 2018 είπε:

“Με λένε Γρηγόρη Μόργκαν είμαι 39 χρονών και είμαι μουσικός. Είμαι Ελληνοαμερικάνος, η μητέρα Ελληνίδα, ο πατέρας Αμερικάνος. Στην μπάντα μου του BARB WIRE DOLLS εγώ είμαι ο ντράμερ. Μένω στο Λος Άντζελες τα τελευταία 8 χρόνια, που είναι η βάση της μπάντας που παίζω. Όταν δεν έχουμε περιοδείες Αμερική και Ευρώπη, έρχομαι Ελλάδα για διακοπές.

Στο Nomads πιο πολύ για μένα μετράει η εμπειρία. Αυτό που μπορεί να με δυσκολέψει είναι η επικοινωνία με τους ανθρώπους, επειδή θα έχει πολλές προσωπικότητες. Εμένα μου αρέσει να επικοινωνώ με αυθεντικά άτομα. Άμα βρεθεί μια ένταση μια φασαρία θα την αποφύγω κάνοντας λίγο διαλογισμό. Είμαι χαλαρός, προσπαθώ να μην χάνω τον έλεγχο και να κοιτάω και τις δύο πλευρές.

Όσο καιρό θα είμαι στο Nomads δεν νομίζω να μου λείψει τίποτα. Χωρίς φαγητό αντέχω. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι Βετζετέριαν, ώστε με λίγο ρύζι και όσπρια, τη βγάζω. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Θα κάνω ότι μπορώ.

Για μένα είναι σημαντικό να έχω μια στρατηγική. Τα βήματα που κάνω εγώ στο σέρφινγκ είναι ατομικά αθλήματα.

Με την μπάντα έμαθα να μπαίνω σε ομαδικό πνεύμα. Άμα μπορώ να τα συνδυάσω και τα δύο αυτά μέσα στο Nomads που είναι το ατομικό και το ομαδικό νομίζω ότι θα με βοηθήσει πάρα πολύ στη συμμετοχή μου.

Αρχηγικός δεν είμαι. Είμαι πιο πολύ παρατηρητής. Άμα υπάρξει μια δύσκολη στιγμή πρέπει να βρεθεί ένα άτομα που θα αναλαμβάνει ευθύνες. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου να είναι ένα τέτοιο άτομο.

Το να χάνεις είναι ένα μέρος της ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να χάνεις για να μαθαίνεις από αυτό.

Από εκεί και πέρα μπαίνω στο Nomads για να κερδίσω. Πιστεύω ότι μπορώ να είμαι ο νικητής. Με τις εμπειρίες που έχω ζήσει στο παρελθόν, άμα τις βάλω μέσα στο παιχνίδι θα με βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό να είμαι υπομονετικός και να τα δώσω όλα μέχρι το τέλος. Σε περίπτωση που κερδίσω το Nomads θα το αφιερώσω στην οικογένεια μου..”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR