counter

Γρηγόρης Γκουντάρας: Πότε και πού γνώρισε την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Πότε και πού γνώρισε την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα;
Γρηγόρης Γκουντάρας: Πότε και πού γνώρισε την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα;

Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα δεν υπάρχει τίποτα πάνω από τα παιδιά τους. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και η ξανθιά παρουσιάστρια κατά καιρούς έχουν μιλήσει με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια για την καθημερινότητα με τους γιους τους. Δίνοντας τη νέα τους συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην γνωριμία του με την σύζυγό του, η οποία όπως αποκαλύπτει ο ίδιος είχε γίνει σε ένα… μπαρ.

Διαβάστε επίσης: Η Ναταλί Κάκκαβα μιλά πρώτη φορά για τους τσακωμούς με τον Γρηγόρη Γκουντάρα: "Με βγάζει από τα ρούχα μου"

Δουλεύετε και οι δύο πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Γνωριστήκατε πάνω στη δουλειά;

Την καμάρωσα σε μπαρ. Ήταν πολύ περίεργο το πώς προέκυψε. Θυμάμαι πως ήταν παρασκευή και οι φίλοι μου είχαν κανονίσει να βγούμε σε ένα μαγαζί, αλλά ήμουν ερείπιο. Όμως, επέμεναν και τελικά πήγα. Φτάνω λοιπόν και κάθε πέντε λεπτά ερχόταν ο μετρ, που ήταν φίλος μου, και μου έλεγε "πάμε να σου γνωρίσω μια κοπέλα". Ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν πήγαινα. Την τρίτη φορά που μου το είπε του ζήτησα να μου την δείξει. Και μου δείχνει τη Ναταλί. Του λέω "λοιπόν, φύγαμε". Ήταν στον πάνω όροφο. Ανεβαίνω τα σκαλιά, βλέπω μάλιστα ότι συνοδευόταν, αλλά εγώ ατρόμητος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR