counter

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου
Γρηγόρης Γκουντάρας: Η ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή “Ευτυχείτε” μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα ολοκληρώνεται.

«Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα τελειώνει εδώ. Η συνεργασία μου μαζί του με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Γι’ αυτό που έκανες για εμένα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ότι μου έπιανες το χέρι στις δύσκολες στιγμές, σήμαινε πολλά για εμένα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Σου αξίζουν τα καλύτερα», είπε η Κατερίνα.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του “Ευτυχείτε” ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε δημόσια όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της‼ Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά για την υπέροχη αγκαλιά που άνοιξαν για εμένα…Ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια, ήταν μία καταπληκτική συνεργασία. Κατερίνα @katken85 αγαπημένη μου, όσο τίμια, δοτική και γενναιόδωρη είσαι τηλεοπτικά, άλλο τόσο είσαι και ως άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό‼‼Να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου. Ευχαριστώ τη διοίκηση του @opentvgr. Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία, θα είστε πάντα στην καρδιά μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR