counter

Grey's Anatomy: Αποχωρούν 2 μέλη από την πιο επιτυχημένη σειρά της τελετυταίας δεκαετίας!

Grey's Anatomy: Αποχωρούν 2 μέλη από την πιο επιτυχημένη σειρά της τελετυταίας δεκαετίας!
Grey's Anatomy: Αποχωρούν 2 μέλη από την πιο επιτυχημένη σειρά της τελετυταίας δεκαετίας!

Το Grey’s Anatomy είναι η πιο επιτυχημένη ιατρική σειρά όλων των εποχών και  εκατομμύρια τηλεθεατές τη λάτρεψαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο! Ωστόσο, μια είδηση έρχεται να ταράξει λίγο τα νερά, μιας και ανακοινώθηκε ότι δύο μέλη της φεύγουν στο τέλος του 14ου κύκλου της!

Έτσι, σύμφωνα με το Deadline, η Τζέσικα Τσάπσου (Δρ. Αριζόνα Ρόμπινς) και η Σάρα Ντρου (Δρ. Έιπριλ Κέπνερ),  θα αποχωρήσουν από τη σειρά, καθώς οι παραγωγοί αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο τους για τη νέα σεζόν! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 2 ηθοποιοί συμμετέχουν πολλά χρόνια στη σειρά και πιο συγκεκριμένα, η Τζέσικα έχει πορεία 10 ετών στο έργο, ενώ η συμπρωταγωνίστρια, Σάρα κατά ένα λιγότερο, δηλαδή εννιά!

Ύστερα από την σχετική ανακοίνωση, μια εκ των σεναριογράφων, η Κρίστα Βέρνοφ προέβη σε μία δήλωση για τις 2 ηθοποιούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Οι χαρακτήρες της Αριζόνα και της Έιπριλ ήταν απαραίτητες στη Grey’s Anatomy, χάρη στο εξαιρετικό έργο της Τζέσικα Τσάπσου και της Σάρα Ντρού"!  Και συνέχισε προσθέτοντας: «Ως συγγραφείς, η δουλειά μας είναι να ακολουθούμε τις ιστορίες εκεί που θέλουν να μας πάνε και μερικές φορές αυτό σημαίνει να λέμε αντίο στους χαρακτήρες που αγαπάμε. Ήταν χαρά και προνόμιο να εργαζόμαστε με αυτές τις ταλαντούχους ηθοποιούς».

Σε δηλώσεις φυσικά προέβησαν και οι 2 ταλαντούχες ηθοποιοί μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Συγκεκριμένα ,η Τσάπσου έγραψε: «Για τα τελευταία 10 χρόνια, είχα το σπάνιο προνόμιο όχι μόνο να υποδύομαι την Αριζόνα Ρόμπινς, αλλά και να λατρέψω να την υποδύομαι» και συμπλήρωσε ότι ήταν  «ένα από τα πρώτα μέλη της LGBTQ κοινότητας που εκπροσωπήθηκε σε έναν κανονικό ρόλο στην τηλεόραση».

Η ανάρτηση της Τζέσικα Τσάπσου
 

Από την  άλλη, και η Ντρου ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια δήλωση και να αναφέρει ότι λυπάται ιδιαίτερα που δε θα είναι πλέον μέλος αυτής της τόσο επιτυχημένης σειράς! "Το ξέρω πως λυπάστε. Κι εγώ λυπάμαι. Δεν είχα πραγματικά το χρόνο να επεξεργαστώ αυτές τις πληροφορίες. Το έχω μάθει εδώ και λιγότερο από 48 ώρες, οπότε δεν είμαι έτοιμη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να κάνω μια σαφή δήλωση για τα 9 χρόνια μου εδώ. Αυτό θα έρθει αργότερα".

Η ανάρτηση της Σάρα Ντρου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR