counter

Grammy Awards: Απαγόρευσαν τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις!

Grammy Awards: Απαγόρευσαν τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις!
Grammy Awards: Απαγόρευσαν τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις!


Από την Πέπη Τυλιγάδη

Αυτή την Κυριακή οι fan της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα καθηλωθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να δουν το σημαντικότερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα βραβεία Grammy.

Η λάμψη των αμερικανικών βραβείων δεν οφείλεται μόνο στο ότι προσελκύει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, αλλά στις εμφανίσεις των ακριβοθώρητων stars πάνω στην σκηνή και στο κόκκινο χαλί, οι οποίες συζητιούνται για μέρες. Το τελευταίο, όμως, δυστυχώς πρέπει να το ξεχάσουμε με απαίτηση του τηλεοπτικού δικτύου CBS το οποίο ανέλαβε την τηλεοπτική αναμετάδοση.

Χτες το βράδυ, το κανάλι απέστειλε email σε όλους τους προσκεκλημένους της βραδιάς και ζητούσε από όλους να υπακούσουν στην πολιτική του καναλιού σε ότι αφορά το dresscode.

Το email που διέρρευσε στην ιστοσελίδα Deadline έγραφε: "Παρακαλείστε όπως αποφύγετε να δείξετε την περιοχή των οπισθίων. Επίσης βεβαιωθείτε ότι η περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι επαρκώς καλυμμένη και οι γυναίκες μην επιλέγετε see through φορέματα που μπορούν να αποκαλύψουν το στήθος"

Αν αυτό το email είχε σταλεί μερικά χρόνια πριν, σκεφτείτε τι δεν θα είχαμε δει ποτέ. Την καριέρα της Jennifer Lopez να απογειώνεται -θα θυμάστε σίγουρα τα Grammy το 2007, όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του τότε αγαπημένου της Puff Daddy με εκείνο το φόρεμα Versace με το βαθύ ντεκολτέ-  τις ραγάδες της Τοni Braxton με το "μισό" φόρεμα, τη θηλή της Cristina Aquilera, τα οπίσθια της Lady Gaga και το σκουλαρίκι στο στήθος της Janet Jackson.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR