counter

Γουίλ Σμιθ: Η σύζυγός του "έσπασε" τη σιωπή της - Η πρώτη ανάρτηση μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Γουίλ Σμιθ: Η σύζυγός του "έσπασε" τη σιωπή της - Η πρώτη ανάρτηση μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ
Γουίλ Σμιθ: Η σύζυγός του "έσπασε" τη σιωπή της - Η πρώτη ανάρτηση μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ ήταν σίγουρα το συμβάν που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κρις Ροκ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, που το 2018 επιβεβαίωσε ότι διαγνώστηκε με αλωπεκία

Ο Γουίλ Σμιθ αρχικά φάνηκε να γελάει, ωστόσο στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή, χαστούκισε τον Κρις Ροκ και όταν επέστρεψε στη θέση του, φώναξε: «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@μημέν@ στόμα σου».

Το απόγευμα της Τρίτης (29/03), η Τζάντα Πίνκετ «έσπασε» τη σιωπή της και προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε μία μόνο φράση, χωρίς να αναφέρεται με λεπτομέρειες στο περιστατικό. «Αυτή η ώρα είναι για θεραπεία και είμαι εδώ γι’ αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζάντα Πίνκετ.

Θυμίζουμε πως το επεισόδιο συνέβη λίγη ώρα πριν ο Γουίλ Σμιθ λάβει το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Α’ Ανδρικός Ρόλος για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard».

Όπως έγινε γνωστό, η Ακαδημία ξεκίνησε επίσημη έρευνα για το περιστατικό και ο 53χρονος ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει το βραβείο.

«Η Ακαδημία καταδικάζει τις ενέργειες του Γουίλ Σμιθ στη χθεσινή απονομή. Ξεκινήσαμε επίσημα εξέταση γύρω από το περιστατικό και θα διερευνήσουμε περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό μας, τα Πρότυπα Δεοντολογίας και τη νομοθεσία της Καλιφόρνια» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ακαδημία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR