counter

Γονίδης - Χολίδης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους

Γονίδης - Χολίδης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους
Γονίδης - Χολίδης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους

Λαμπερή και δυνατή ήταν η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα για τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Χολίδη  στο Frangelico. Οι δυο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνητικές τους δυνάμεις και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

Από την μια πλευρά, ο Σταμάτης Γονίδης αποτελεί ένα κλασσικό κομμάτι της λαϊκής μουσικής, ανέβηκε στην σκηνή και ξεσήκωσε τα πλήθη με παλιές και νέες επιτυχίες.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρίστος Χολίδης είναι ένας τραγουδιστής που χτίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την δουλειά του η οποία είναι αξιοζήλευτη.

Να σημειώσουμε εδώ την πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς που δεν είναι άλλη από την κοινή εμφάνιση στην πίστα του Σταμάτη Γονίδη και του Χρήστου Χολίδη σε ένα ντουέτο – έκπληξη που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Μέσα από τον λουλουδοπόλεμο που προκάλεσαν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Χολίδης καταφέραμε να ξεχωρίσουμε αρκετούς φίλους τους που έδωσαν το παρόν στην πιο λαμπερή πρεμιέρα της νυχτερινής διασκέδασης.

Είδαμε λοιπόν, τον Μάρκο Σεφερλή χωρίς την σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά, ο Χρήστος Νέζος, η Μαρία Μπεκατώρου συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και την σύντροφο του Χρήστου Χολίδη Χριστίνα Μουστάκα.

Στο σχήμα συμμετέχουν: η κόρη του Σταμάτη Γονίδη Στεφανία Γονίδη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Μήλιου.

Διαβάστε επίσης: Γονίδης - Χολίδης: Η γενική τους πρόβα λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Διαβάστε επίσης: Ο Σταμάτης Γονίδης & ο Χρήστος Χολίδης στο Frangelico


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR