counter

Γνωστός ηθοποιός σκότωσε ομογενή σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου!

Γνωστός ηθοποιός σκότωσε ομογενή σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου!
Γνωστός ηθοποιός σκότωσε ομογενή σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου!

Ότι σκότωσε την ομογενή Ελληνοκύπρια Ουρανία Λάμπρου, κατηγορείται ο βρετανός ηθοποιός Harry Goodwin-Sims, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Dailymail.uk.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος Βρετανός, το περασμένο Σάββατο φέρεται πως υπό την επήρεια μέθης, έσπρωξε με βία την Ουρανία Λάμπρου σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο του Βόρειου Λονδίνου. Αποτέλεσμα της βίαιης κίνησης του, ήταν η άτυχη 80χρονη να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι της σε μεταλλική κουπαστή του δρόμου.

Η Ουρανία Λάμπρου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγες ώρες μετά οι γιατροί της επέτρεψαν να φύγει. Δύο ημέρες αργότερα, η 80χρονη εισήχθη ξανά και οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει εγκεφαλική αιμορραγία. Μια ημέρα μετά η Ουρανία Λάμπρου έφυγε από τη ζωή. Η Ουρανία Λάμπρου είχε αποκτήσει 6 παιδιά, τρεις κόρες και τρεις γιους και 16 εγγόνια.

Όσο για τον Harry Goodwin-Sims; Ο ηθοποιός συνελήφθη στο σημείο όπου έγινε το συμβάν και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για επίθεση με ξυλοδαρμό. Τελικά προφυλακίστηκε και θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου τον Μάιο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR