counter

Γνωστός ηθοποιός λέει για τον γιο του: "Είναι ένας μικρός Δαβίδ"

Γνωστός ηθοποιός λέει για τον γιο του: "Είναι ένας μικρός Δαβίδ"
Γνωστός ηθοποιός λέει για τον γιο του: "Είναι ένας μικρός Δαβίδ"

Στράτος Τζώρτζογλου

Ένα πρόσωπο έκπληξη φιλοξένησε σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στην εκπομπή της η Αννίτα Πάνια. Καλεσμένος στην εκπομπή "Αννίτα sos" βρέθηκε ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου για να μιλήσει για τη ζωή και την καριέρα του.

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της συνέντευξης ήταν ο γιος του ηθοποιού, Αλκιβιάδης για τον οποίο  ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν έχει κρύψει την αδυναμία του. Στη συνέντευξη του ο ηθοποιός μίλησε με καμάρι για τον γιο του λέγοντας: "Ο Αλκιβιάδης είναι ένας μικρός Δαβίδ. Άμα μου έλεγες πριν από χρόνια πως θα έπαιζα μαζί με τον γιο μου στην τηλεόραση θα μου φαινόταν σαν ένα αστείο και δεν θα ένοιωθα το ίδιο. Ο Αλκιβιάδης ζώντας στην Ελλάδα και έχοντας διάσημους γονείς αυτό αυτόματα τον καθιστά νάνο σε ένα κόσμο γιγάντων. Ο Αλκιβιάδης καλείται να καλύψει μια τεράστια απόσταση γιατί είναι γνωστοί οι γονείς του στην Ελλάδα".  

Η εκπομπή ετοίμασε στον ηθοποιό μια μεγάλη έκπληξη και στο τηλέφωνο μίλησε η πρώην γυναίκα του, Μαρία Γεωργιάδου! Μάλιστα η Ανίτα Πάνια στην αρχή ήθελε να βγάλουν και τον γιο του Στράτου Τζώρτζογλου στην τηλεφωνική γραμμή όμως όπως της αποκάλυψε ο ηθοποιός δεν μπορούσαν να το ενοχλήσουν γιατί βρισκόταν σε ραντεβού.

Αυτή την περίοδο ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1, "Βαλς με δώδεκα θεούς" μαζί με την πρώην γυναίκα του και το γιο του.      

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR