counter

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: "Για την κόρη μου καμαρώνω σαν την βλάχα στη βρύση"

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: "Για την κόρη μου καμαρώνω σαν την βλάχα στη βρύση"
Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: "Για την κόρη μου καμαρώνω σαν την βλάχα στη βρύση"

Η 14χρονη Αφροδίτη, είναι η πανέμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάντου. Η Αφροδίτη Λιάντου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έχει κληρονομήσει το ακαταμάχητο βλέμμα της μητέρας της και δεν μπορεί αυτό, παρά να μαγνητίσει τον φωτογραφικό φακό. Η Αφροδίτη και ο μπαμπάς της Γιώργος Λιάντος βρέθηκαν στην εξοχή τις ημέρων των Χριστουγέννων και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης.

Ο Γιώργος Λιάντος ανήρτησε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφωντας χαρακτηριστικά για εκείνη:"Συζητώντας σήμερα με την κόρη μου ένιωσα πως της περνάω τα αρχεία μου. Δύσκολο! Από την μία να της περνάς τις φιλτραρισμένες εμπειρίες ενός πενηντάρη, κι απ την άλλη να προσπαθείς να αφήσεις το έδαφος της όσο το δυνατόν παρθένο. Γιατί το πολυτιμότερο πράγμα που με κόπο εκείνη μου δίνει, λόγο δικής μου αδυναμίας, είναι η παρθένα της ματιά. Αν αξίζει κάτι σε όλο αυτό το παιχνίδι της αναπαραγωγής είναι αυτές οι στιγμές σύγκλισης. Και βέβαια, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, καμαρώνω σαν την βλάχα στη βρύση."

Η Αφροδίτη αποτελεί αδυναμία και της μητέρας της Εβελίνας Παπούλια και η τελευταία σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε για την κόρη της και την ανατροφή που προσπαθεί να της προσφέρει:"Κάθε παιδί σε αυτή την ηλικία έχει τις δικές του αναζητήσεις. Και εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει όρια στον άλλον. Στο παιδί, όμως, δεν μπορείς να μη μάθεις το σωστό και το λάθος. Αν για παράδειγμα εγώ κυκλοφορώ με μηχανή δεν θα της έλεγα να μην το κάνει επειδή φοβάμαι".


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR