counter

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Δεν θα μπορούσα να πάω στο Survivor!"

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Δεν θα μπορούσα να πάω στο Survivor!"
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Δεν θα μπορούσα να πάω στο Survivor!"

Στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν βλέπει Survivor και εξήγησε πώς βλέπει το γεγονός ότι το YFSF, στο οποίο συμμετέχει φέτος, είναι απέναντι από  εν λόγω reality επιβίωσης, που σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Μακαλιάς για το Survivor

«Προσωπικά για μένα όχι, αλλά σίγουρα ένα τέτοιο τηλεοπτικό προϊόν, που είναι τόσο μαζικό και έχει αγκαλιαστεί από το τηλεοπτικό κοινό, δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους κι έτσι φαίνεται και στα τηλεοπτικά νούμερα. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα ξεφουσκώσει, θα κουραστεί ο κόσμος από αυτή τη μανία, όπως και από πολλές άλλες μανίες που παθαίνουμε εύκολα οι Έλληνες και γρήγορα ξεφουσκώνουν!», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε ένα τελείως διαφορετικό προϊόν, που έχει το δικό του κοινό. Δεν θα μπορούσα να πάω στο «Survivor», δεν θα μου άρεσε σαν διαδικασία ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Μου αρέσει να το βλέπω, όπως γενικότερα τα παιχνίδια, αλλά δεν θα ταίριαζα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο. Η Αντιγόνη είναι πιο αθλητικός τύπος από τους δυο μας, θα ήταν πιο εύκολο να ανταπεξέλθει σε τέτοιες κακουχίες. Να δεχτείς τόση κακουχία, σωματική και ψυχολογική, για ένα παιχνίδι; Είναι προσωπικό ρίσκο για τον καθένα, να εξαντλήσει τόσο πολύ τα όρια του για ένα παιχνίδι, αυτό με κρατάει πίσω!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR