counter

Γνωστός Έλληνας μουσικός έπεσε θύμα ληστείας – Οι δηλώσεις της συζύγου του

Γνωστός Έλληνας μουσικός έπεσε θύμα ληστείας – Οι δηλώσεις της συζύγου του
Γνωστός Έλληνας μουσικός έπεσε θύμα ληστείας – Οι δηλώσεις της συζύγου του

Το απόγευμα της Τρίτης ο γνωστός μουσικός Τόνι Κονταξάκης και η σύζυγός του, Μαρία Δρούζα -αδερφή της παρουσιάστριας Άννας Δρούζα- έπεσαν θύματα κλοπής στο Παλαιό Φάληρο.

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ για το εν λόγω συμβάν.

«Μάλλον μας έσκασαν το λάστιχο, μας ακολούθησαν, περίμεναν να κατέβουμε για να κάνουν ό,τι έκαναν. Δεν ξέρω πότε μπήκανε. Δεν τους είδαμε ποτέ», δήλωσε η Μαρία Δρούζα στην εκπομπή του Mega.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι σταμάτησε σε ένα κατάστημα και όταν έφυγε λίγα λεπτά αργότερα αντιλήφθηκε ότι το λάστιχο του αυτοκινήτου είχε σκάσει.

«Ακούγεται ένας μεγάλος κρότος, καταλαβαίνουμε ότι είναι το λάστιχο. Σταματάμε στο στενάκι που είναι στην παραλία, στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης και ανοίγω την πόρτα, βλέπω τη μεγάλη τρύπα στο λάστιχο, κατεβαίνει και ο Τόνι, κατεβάζω αμέσως το παιδί για να φωνάξω τη μαμά μου να έρθει να μας πάρει», δήλωσε ακόμα η σύζυγος του Τόνι Κονταξάκη.

Ενώ η οικογένεια είχε κατέβει από το αμάξι, δύο άνδρες έκλεψαν τα πάντα από το αυτοκίνητό τους χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

«Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε κατέβει και οι δύο και βγάζω το παιδί, είχε πάρει ή ένας ή δύο, δεν ξέρουμε, δεν τους είδαμε ποτέ, τις τσάντες από το αυτοκίνητο και το περίεργο είναι ότι η μια τσάντα ήτανε στο μπροστινό κάθισμα και η άλλη τσάντα ήταν στο πίσω κάθισμα. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν. Κανέναν, κανέναν τίποτα, David Copperfield ο κύριος», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Μαρία Δρούζα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR