counter

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!
Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, ο Νίκος Μαγδαληνός.

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς σε ηλικία 53 ετών και μίλησε για αυτό το περιστατικό, που του έδωσε πνοή ζωής.

Στην ηλικία των 53 ετών αποφάσισες να κάνεις και δεύτερο παιδί. Βιώνεις την εμπειρία του να γίνεις πατέρας για δεύτερη φορά, αλλά σε διαφορετική ηλικία, με απόσταση 19 χρονών.

Ναι , το μεγάλο μου γιο τον απέκτησα στα 35 μου και το μικρό πριν από περίπου 3 μήνες. Έχει τεράστια διαφορά. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω, με το μικρό μου γιο, ότι αυτά τα πράγματα τα οποία είχα χάσει ή λόγω έλλειψης εμπειρίας τότε να μην τα γνώριζα, τώρα τα μαθαίνω και τα παρακολουθώ με τρελή χαρά και, από την άλλη, μ’έναν τρελό… τρόμο.

Γιατί τρόμο;

Ο τρόμος είναι στο που αφήνω και γεννιέται αυτό το παιδί σε αυτήν εδώ τη χώρα. Εμείς εδώ, καθημερινά, παλεύουμε να επιβιώσουμε για την επομένη μέρα. Στις ξένες χώρες προγραμματίζουν τι θέλουν να κάνουν και το κάνουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια, όσον αφορά στην υπόσταση τους ως άνθρωποι Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπουμε τη δυστυχία να ξεχειλίζει γύρω μας. Νομίζω ότι μας χει σκεπάσει ένα πέπλο κατάθλιψης σε όλη τη χώρα, κατά λάθος βγαίνει ο ήλιος. Το χρεωνόμαστε όλοι. Αλλά δεν το κάναμε όλοι, δεν ευθυνόμαστε όλοι γι’αυτό. Είναι ντροπή να φτάνουμε να λέμε « τι δυστυχία είναι να γεννηθείς στην Έλληνας». Είναι λυπηρό αυτό το πράγμα. Σε έναν πραγματικό παράδεισο, όπως είναι η Ελλάδα να συμβαίνει αυτό. Βλέπω γεροντάκια να ζητιανεύουν και ντρέπομαι. Πιθανότατα το νεογέννητο παιδάκι μου τώρα να ζήσει αυτή τη δυστυχία, κάνεις δε ξέρει που θα καταλήξει η ανθρωπότητα με όλη αυτή τη τρέλα που υπάρχει παγκοσμίως.

Είσαι καλύτερος μπαμπάς τώρα;

Όχι, δεν μπορώ να πω, το ίδιο είμαι. Αγαπώ τα παιδιά μου εξίσου το ίδιο,ο τρόπος που το αντιμετωπίζω ίσως αλλάζει-και στο πρώτο μου παιδί διέθετα χρόνο και σ’αυτό θα διαθέσω. Ένα παιδί θέλει και τους δυο γονείς, οπότε «μοιράζομαι»  Πάτρα-Αθήνα , Αθήνα-Πάτρα, έχω γίνει ο άνθρωπος σακβουαγιάζ, γιατί εκεί μένει μόνιμα το μωρό με τη γυναίκα μου. Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο.

Μόλις σου ανακοίνωσε η Σοφία ότι θα γίνεις μπαμπάς, πως αντέδρασες;

Στην αρχή δεν την πίστεψα της είπα: «Μην βιάζεσαι κάτσε να δούμε πρώτα». Όταν το είδα στο υπερηχογράφημα, πάνιασα θυμάμαι ότι κατέβηκα τις σκάλες από τον 3ο όροφο και ήταν ευτύχημα που δεν τσακίστηκα. Σκεφτόμουνα τα πάντα, αλλά φτάνοντας στο ισόγειο, είπα ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε πραγματική τάξη στη ζωή μας. Εμείς είχαμε συνηθίσει αυτόν τον τρόπο ζωής, γιατί πάντα η γυναίκα μου έμενε εκεί και πάντα εγώ έμενα εδώ, αλλά βλεπόμασταν πάρα πολύ συχνά, γιατί πηγαινοερχόμασταν. Καλό είναι τα ζευγάρια να βλέπονται 3-4 μέρες την εβδομάδα, για να μην αρχίζει η φθορά, η καθημερινότητα, ότι θα έχεις τον άλλο δεδομένο, ότι θα ανοίξεις την πόρτα και θα τον βρεις μέσα, αυτό μας έσωσε. Τώρα τα ταξίδια είναι πιο συχνά, περισσότερες μέρες, αλλά το αντέχουμε και θα το αντέξουμε. Είμαστε μαζί πάνω από 6 χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR