counter

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο”

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο”
Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο”

Στην εφημερίδα Espresso και τη Κλάρα Ασημακοπούλου μίλησε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του αποκαλύπτοντας μια πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην ξεχωριστή σχέση που έχει με τον σκύλο του.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;
Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου. Δυο είναι οι άνθρωποι που έχω λατρέψει σε αυτόν τον κόσμο. Η μια είναι η μητέρα μου και η άλλη είναι η Σοφία. Η Σοφία είναι τα πάντα μου. Μια άλλη δύσκολη στιγμή βίωσα πριν λίγες εβδομάδες. Είχα ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα υγείας και έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο. Ήμασταν περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα με την παράσταση και κόντεψα να χάσω τη ζωή μου. Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια. Πέθαινα.

‘Ημασταν μέσα στο φορτηγό με τα σκηνικά μες τη Σοφία και της είπα, «Σοφία, πεθαίνω. Σε ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε. Είσαι το πλάσμα της ζωής μου και στεναχωριέμαι μόνο γιατί θα ήθελα να ζήσω παραπάνω πράγματα μαζί σου και νιώθω ότι δε θα προλάβα». Ευτυχώς είχα την τύχη και δεν πέθανα, δεν έχασα το φως μου, δεν έμεινα ανάπηρος, δεν έχασα τη δυνατότητα ομιλίας. Ευτυχώς είμαι καλύτερα από ποτέ. Το ξεπέρασε αμέσως. Δεν κάθισα σπίτι. Ανέβηκα αμέσως στη σκηνή. Δεν στεναχωρήθηκα ούτε μια στιγμή. Δεν έπαθα κατάθλιψη ούτε μια στιγμή.

Τι ήταν αυτό που σας κράτησε στη ζωή;
Η σκέψη ότι θέλω να γυρίσω σπίτι, να αγκαλιάσω το σκύλο μου και μετά να πεθάνω. Να αγκαλιάσω τον Μπράντο μου, το πιο αγνό πλάσμα στον κόσμο, ένα Ροτβάιλερ που του έχω μεγάλη αδυναμία. Είναι το παιδί μου.

Η πατρότητα και η μητρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Είναι ιδιότητα. Το να φροντίζεις και να προσφέρεις στο πλάσμα που έχεις αναλάβει την ευθύνη του. Τι θα πει πρέπει να γεννήσεις για να είναι παιδί σου; ‘Όχι! Μπορείς και να υιοθετήσεις ένα παιδί ή ένα άλλο πλάσμα διαφορετικό από εσένα.

Θα θέλατε να αποκτήσετε παιδί είτε παραδοσιακά είτε με υιοθεσία;

Όχι, γιατί είμαι πλήρης στη ζωή που ζω και δεν έχω νιώσει την επιθυμία. Και γιατί νιώθω ότι έχω παιδί. Ο Μπράντο έχει σώσει τη γυναίκα μου ‘όταν τέσσερις τύποι πήγαν να της κάνουν κακό. Τους κυνήγησε. Την έσωσε. Είναι μαγικό, υπέροχο σκυλί, τον έχω μεγαλώσει. ‘Ο,τι και να λένε για τα Ροτβάιλερ, είναι τα πιο αγνά πλάσματα. Το πώς θα τα μεγαλώσεις είναι το θέμα,

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR