counter

Γνωστός Έλληνας έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Η ανάρτηση στο Instagram

Γνωστός Έλληνας έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Η ανάρτηση στο Instagram
Γνωστός Έλληνας έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Η ανάρτηση στο Instagram

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Παύλος Μανογιαννάκης, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Ο χορευτής που γνωρίσαμε μέσα από το “Dancing with the stars” κρατάει πλέον στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του και επίσης χορεύτρια, Δήμητρα Ζερβού.

Η Δήμητρα Ζερβού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Παύλος Μανογιαννάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το μαιευτήριο με την νεογέννητη κόρη του και έγραψε: «Καλώς ήρθες μπέμπα μου».

Ποιος είναι ο Παύλος Μανογιαννάκης

Ο Παύλος Μανογιαννάκης εργάζεται ως δάσκαλος χορού εδώ και πολλά χρόνια, ενώ από το 2005 έχει τη δική του σχολή. Διαθέτει πτυχία: IDTA Latin Gold, Zumba certified instructor, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια πάνω σε Latin & ballroom χορούς, με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 Το 2007 έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό show “So you Think You Can Dance” φτάνοντας μέχρι την τελική πεντάδα. Το 2011 συμμετείχε ως χορευτής και χορογράφος στην ελληνική αποστολή της Eurovision για το Ζεϊμπέκικο του Λούκα Γιώρκα.

Στο “Dancing with the stars” του 2012 κατέκτησε την 1η Θέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στου 2013 την 3η Θέση με την Κλέλια Πανταζή, στου 2014 διαγωνίστηκε με τη Μαρία Ηλιάκη, ενώ το 2018 βρέθηκε στη 2η Θέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR