counter

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αναβάλλει για δεύτερη φορά τον γάμο του

Στην εκπομπή “Alpha παντού” μίλησε μέσω skype από τη Μύκονο όπου βρίσκεται, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής προετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του Ελένη στο νησί των ανέμων, ωστόσο όπως ανακοίνωσε αναβάλλει ξανά τον γάμο, εξαιτίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος όπως εξήγησε η επιβολή πλαφόν στα άτομα που μπορούν να είναι καλεσμένοι στους γάμους δεν του επιτρέπει να κάνει τον δικό του όπως τον επιθυμεί.

«Με το Ελενάκι είμαστε τρισευτυχισμένοι, είμαστε δεμένοι και με την πρώτη ευκαιρία θα το πραγματοποιήσουμε. Είναι στενάχωρο, δημιουργεί έναν εκνευρισμό, δημιουργεί μια αναστάτωση αλλά βλέποντας και κάνοντας. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλουμε. Γενικότερα εμείς δεν θα είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Δεν θα είχαμε πάνω από 150 άτομα. Στην αρχή μας είπαν 100, μετά μας είπαν 50. Έτσι δεν μπορείς να κάνεις γάμο και να τον ευχαριστηθείς γιατί ο γάμος είναι μια ημέρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σου. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι και να διασκεδάσουμε και οι φίλοι μας, μαζί μας. Η Ελένη είναι πολύ στεναχωρημένη όσο και εγώ. Και το νυφικό και το κοστουμάκι θα μας περιμένουνε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.  Σήμερα θα περάσω τη μέρα ακυρώνοντας πράγματα και ενημερώνοντας αγαπημένους φίλους, καλεσμένους», είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και πρόσθεσε: «Με την πρώτη ευκαιρία όταν το έδαφος είναι πρόσφορο μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο θα έχουμε καταφέρει να καλέσουμε ξανά τον κόσμο».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο, όλα όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR