counter

Γνωστή ηθοποιός φοράει την πιπίλα της κόρη της ενώ κάνει τα ψώνια της σε εμπορικό κέντρο!

Γνωστή ηθοποιός φοράει την πιπίλα της κόρη της ενώ κάνει τα ψώνια της σε εμπορικό κέντρο!
Γνωστή ηθοποιός φοράει την πιπίλα της κόρη της ενώ κάνει τα ψώνια της σε εμπορικό κέντρο!

Η Penelope Cruz, φοράει την πιπίλα της νεογέννητης κόρης της και κάνει βόλτα κρατώντας την σφιχτά στην αγκαλιά της.

Η διάσημη ηθοποιός Penelope Cruz πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την κορούλα της πηγαίνοντας για ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Λονδίνου. Η 39χρονη ηθοποιός, Penelope Cruz, φαίνεται στις φωτογραφίες να έχει την πιπίλα της κόρης της στο στόμα, καθώς στα χέρια της, κρατούσε την μικρή Luna.

Η Penelope Cruz, αφού έκανε τα ψώνια της, τοποθέτησε την μικρή στο καροτσάκι της και συνέχισαν τη βόλτα τους στο Λονδίνο! Μοναδική  προτεραιότητα πλέον για την Penelope Cruz είναι η οικογένεια της. Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο διαδικτυακό περιοδικό "The Edit" η μητρότητα της έχει αλλάξει όλη τη ζωή: " Όταν αποκτάς παιδιά η προσοχή σου είναι σε πιο σοβαρά πράγματα απ' ό,τι ήταν πριν. Όταν φτιάχνω τα μαλλιά μου και βάφομαι για να γυρίσω σκηνές από κάποιο έργο ή για κάποιο διαφημιστικό δεν κοιτάω ποτέ στον καθρέφτη. Τελειώνω και παίρνω γρήγορα την τσάντα, τις σημειώσεις μου, και σκέφτομαι άλλα πράγματα. Τα παιδιά με κρατάνε σε εγρήγορση. Η προτεραιότητά μου σήμερα είναι η οικογένειά μου. Έτσι έχω μεγαλώσει" παραδέχτηκε στο περιοδικό.

Η Penelope Cruz και ο διάσημος ηθοποιός Javier Bardem έχουν μαζί δύο παιδιά των δυο ετών Leo και την τεσσάρων μηνών Luna, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 4 Ιουλίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR