counter

Ελληνίδα ηθοποιός: "Με το Survivor κόλλησα από τη μέση της προβολής του και μετά!"

Ελληνίδα ηθοποιός: "Με το Survivor κόλλησα από τη μέση της προβολής του και μετά!"
Ελληνίδα ηθοποιός: "Με το Survivor κόλλησα από τη μέση της προβολής του και μετά!"

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φέτος μπορεί να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο η ίδια φροντίζει να ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στη μικρή οθόνη και στους πρωταγωνιστές της. Δίνοντας τη νέα της συνέντευξη και μιλώντας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για τον ρόλο των talent show στη ζωή των τηλεθεατών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιτυχία του Survivor.

 «Πάντα είχε reality η τηλεόραση. Από εκπομπές μαγειρικής και talent show μέχρι εκπομπές κοινωνικού σχολιασμού και παιχνίδια επιβίωσης, όλα δουλεύουν με άξονα τα ανθρώπινα πάθη. Όλοι είναι ευχαριστημένοι όταν τρέχει αιματάκι από τη σύγκριση, τον εγωισμό, το σεξ τον ανταγωνισμό. Ακόμη και οι συνεντεύξεις γίνονται πιο πιασάρικες όταν παίζουν ο έρωτας, ο γάμος, η ηλικία, η υπερβολή στο δράμα, τα ματαιωμένα όνειρα του καθενός», ανέφερε η ηθοποιός. 

- Ποια η γνώμη σου για το "φαινόμενο" Survivor; Το παρακολουθείς;

«Με το Survivor κόλλησα από τη μέση της προβολής του και μετά. Το βρίσκω πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό προϊόν, με καλό κάστινγκ παικτών, συμπαθητικά αγωνίσματα, ωραία πλάνα και γενικώς τους βγήκε. Όπως έχω κολλήσει κατά καιρούς και με κάποιες σαπουνόπερες, με τούρκικα και διαγωνισμούς τραγουδιού, αλλά μου κρατούν για λίγο το ενδιαφέρον και τα αφήνω. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχω να κάνω καθημερινά που δεν θα άφηνα την ψυχαγωγία μου στα χέρια της reality τηλεόραση.»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε έξοδό της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR