counter

Γνωστή ηθοποιός δηλώνει: “Είμαι πιο επιφυλακτική και ότι δεν μου αρέσει… ”

Γνωστή ηθοποιός δηλώνει: “Είμαι πιο επιφυλακτική και ότι δεν μου αρέσει… ”
Γνωστή ηθοποιός δηλώνει: “Είμαι πιο επιφυλακτική και ότι δεν μου αρέσει… ”

Η Μαρίνα Ασλάνογλου επέστρεψε στα θεατρικά δρώμενα, περίπου, ενάμιση χρόνο μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Ψίθυροι» στο Θέατρο Αθηνών. Η ίδια έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δεύτερες σκέψεις που έκανε για πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και αν θα έκανε τα ίδια πράγματα με το παρελθόν.

Εάν το έργο γραφόταν σήμερα, αντί για το ’34, θα αποτελούσε μέγιστο σκάνδαλο;
Ναι γιατί είναι ένα έργο που θίγει και άλλα επίκαιρα πράγματα, πέρα από τη φήμη και το σκάνδαλο που ξεσπά. Όπως για παράδειγμα, τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, τη χειριστικότητα αλλά και το μπούλινγκ που συμβαίνει.

Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα;
Νομίζω ότι σαν λαός και κουλτούρα είμαστε λίγο πουριτανοί ακόμα. Δεν είμαστε όπως στο εξωτερικό που είναι πιο ανοιχτά τα πράγματα, πιο απελευθερωμένοι οι άνθρωποι και δεν έχουν δεύτερη σκέψη γι’ αυτό που γίνεται γύρω. Για μένα είναι πολύ κακό. Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε αυτά τα ταμπού πια. Έχουμε φτάσει στο 2019 και οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να έχουν τη διαφορετικότητα τους και να κάνουν τις επιλογές τους. Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται και να λέει ότι θέλει και πρέπει να αγκαλιάσουμε και να είμαστε δίπλα σε όλους.

Εσύ κάνεις δεύτερες σκέψεις;
Παλιά δεν ήμουν έτσι αλλά μέσα στα χρόνια, επειδή έχω δει να συμβαίνουν πράγματα, ανθρώπους να μεταλλάσσονται, να αλλάζουν και να μου δημιουργούν μία τοξικότητα, έχω αποφασίσει ότι θα είμαι πιο επιφυλακτική και ότι δεν μου αρέσει ή με πιέζει θα το πετάω. Έτσι, στην αρχή είμαι επιφυλακτική και δεν επενδύω σε ανθρώπους που το ένστικτο μου αρχίζει να μου λέει ότι κάτι συμβαίνει. Πρέπει να ακούμε το ένστικτο μας, με κάποιο τρόπο, γιατί ποτέ δεν κάνει λάθος.

Δηλαδή, στο παρελθόν, δεν άκουγες το ένστικτο σου;
Όχι. Ήμουν πιο παρορμητική, πιο ονειροπόλα, πιο ενθουσιώδης. Όμως, αυτά με τον καιρό αλλάζουν. Μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς πράγματα, βλέπεις πράγματα και λες «τώρα δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος».

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω θα έκανες τα ίδια πράγματα;
Ποτέ δεν μετανιώνω για πράγματα που κάνω αλλά για αυτά που δεν κάνω. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενη με τη ζωή μου, με την πορεία μου. Δεν θέλω να πιέζομαι, να έχω απωθημένα και να σκέφτομαι ότι αυτό δεν το έκανα. Ακόμα και πράγματα που έχω κάνει και μπορεί να με έχουν πειράξει ή να με έχουν στενοχωρήσει, μου έχουν μάθει κάτι. Μου έχουν δώσει εφόδια τα οποία τα έχω σε ένα βαλιτσάκι που κουβαλάω μαζί μου και με βοηθάνε να οχυρωθώ και να έχω αμυντικούς μηχανισμούς για να μπορώ να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα. Με έχουν κάνει πιο δυνατή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR