counter

Γνωστή ηθοποιός απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Γνωστή ηθοποιός απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας
Γνωστή ηθοποιός απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Παντρεύτηκαν το 2011 και παρά τις προσπάθειές τους να αποκτήσουν παιδί όλα αυτά τα χρόνια, ο πελαργός αρνούταν να τους επισκεφθεί. Έξι χρόνια μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρούσε, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο λόγος για την Amy Smart και τον Carter Oosterhouse που κρατούν, επιτέλους, στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτά τους!

"Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη και η ευχαρίστηση που νοιώθουμε καθώς υποδεχόμαστε το πρώτο μας παιδί, την κόρη μας, Φλώρα. Τι ευλογημένος τρόπος να υποδέχεσαι το 2017. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη νέα και τόσο ξεχωριστή ζωή" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός τον Δεκέμβρη.

Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε, πρόσφατα, μια φωτογραφία με το μωρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μοιραστεί την απέραντη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να πει δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ, στη γυναίκα που δέχτηκε να κυοφορήσει το μωρό της και να της χαρίσει την απόλυτη ευτυχία της μητρότητας.

"Πριν ένα μήνα σαν σήμερα, 26 Δεκεμβρίου, η εκπληκτική κόρη μας ήρθε στον κόσμο. Νιώθω ευλογημένη που την κρατώ στα χέρια μου. Μετά από πολλά δύσκολα χρόνια υπογονιμότητας, ευχαριστώ την ευγενική, τρυφερή και αγαπητή παρένθετη μητέρα που την κυοφόρησε αντί για εμένα!” έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Amy Smart με το νεογέννητο μωρό της.

Η Amy Smart με τον σύζυγό της και το νεογέννητο μωρό τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR