counter

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό της κόρης της

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό της κόρης της
Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό της κόρης της

Στην Real Life μίλησε πρόσφατα η Φωτεινή Δάρρα, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πρώτη φορά στο παιδί της αλλά και στην οικονομική κρίση.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Πώς αντιμετωπίζετε τη σημερινή γκρίζα κατάσταση που επικρατεί γύρω µας, η οποία είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης;

Με στενοχωρεί πολύ και µε αγχώνει για το μέλλον, όπως όλους µας. Δεν είναι όμως η οικονομική κρίση το µόνο και το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίζω. Υποψιάζομαι ότι προηγήθηκε της οικονομικής κρίσης η κρίση αξιών και σε μεγάλο βαθμό την προκάλεσε. Η κρίση αξιών, το ξεπούλημα που «νομιμοποιήθηκε» μέσα στους δύσκολους καιρούς µας από πολλούς, ο κυνισμός και η έλλειψη συμπόνιας µε φοβίζουν. Διατηρώ, όμως, την πίστη µου στο καλό που κρύβουν οι άνθρωποι μέσα τους.

Η Φωτεινή Δάρρα σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή της

Θεωρείτε ότι η τέχνη θα μπορούσε να ανατρέψει αυτή την κατήφεια;

Η τέχνη είναι ικανή να βοηθήσει όταν οι συνθήκες είναι τέτοιες που βοηθούν την καλλιτεχνική δημιουργία. Φανταστείτε, για παράδειγμα, έναν κόσμο χωρίς μουσική και τότε θα καταλάβετε πόσο αναγκαία είναι η τέχνη στην ανθρώπινη υπόσταση.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τη γέννηση της κόρης σας και τι σας έμαθε η μητρότητα και το μεγάλωμα ενός παιδιού;

Έχει γίνει πολύ πιο όμορφη η ζωή µου µε τον ερχομό της κόρης µου. Είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κανείς το να μεγαλώνει ένα παιδί.

Πώς μοιράζετε τον χρόνο σας ανάμεσα στη μητρότητα και την τέχνη;

Δύσκολα, αλλά έχει πλάκα! Πολλές φορές μαθαίνουμε μαζί τα τραγούδια ή της τα τραγουδάω για νανούρισμα, νιώθω ευτυχία κάθε φορά που καταφέρνω να φτάσω στο σχολείο της για να την πάρω το μεσημέρι και κάθε φορά που ξυπνάω, µε ελάχιστες ώρες ύπνο, για να την ετοιμάσω για το σχολείο. Όταν αυτή κοιμάται, ουσιαστικά αρχίζω εγώ να κάνω όλες τις δουλειές που δεν προλαβαίνω μέσα στην ημέρα. Όπως ακριβώς οι περισσότερες εργαζόμενες μαμάδες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR