counter

Γνωστή Ελληνιδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο

Γνωστή Ελληνιδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο
Γνωστή Ελληνιδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Σπύρου Κώττη – αν όλα πάνε καλά με τον κορονοϊό – ετοιμάζεται να ανέβει η Χαρά Βέρρα.

«Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός με τοπικά έθιμα του χωριού» δήλωσε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσσα Σταμάτη η τραγουδίστρια.

Ο Σπύρος Κώττης αρχικά ήταν μαέστρος της Χαράς Βέρρας αλλά στη συνέχεια έγινε μάνατζέρ της αφού είναι εκείνος που αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και τις συνεργασίες της.

«Είμαστε μαζί με τον Σπύρο επτά χρόνια/ Ήταν ο μαέστρος στην ορχήστρα μου και ήρθαν τα πράγματα έτσι να είμαστε μαζί. Πλέον ο Σπύρος είναι τα πάντα στη ζωή μου» δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αναστολή των γυρισμάτων του Just the 2of Us λόγω κορονοϊού.

«Στεναχωρήθηκα πολύ και για τον Νίκο Κοκλώνη που είναι ένας καλός φίλος, και για όλο το προσωπικό, γιατί δούλεψαν πολλοί άνθρωποι για αυτό το υπερθέαμα. ‘Όταν μου έκαναν την πρόταση πριν από έναν χρόνο, πήγαινα σε ένα πανηγύρι και του είπα, «Άσε με να το σκεφτώ». Στο επόμενο τηλεφώνημα έπειτα από τρεις μήνες μου είπε ότι θα είμαστε ζευγάρι με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Εκεί, είπα ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για μένα αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ. Αυτό που προέχει όμως είναι να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε υγεία για αυτό μένουμε σπίτι» είπε η Χαρά Βέρρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR