counter

Γνωστή Ελληνίδα παραδέχεται: “Έχω κάνει σχέσεις με μικρότερους αλλά…”

Γνωστή Ελληνίδα παραδέχεται: “Έχω κάνει σχέσεις με μικρότερους αλλά…”
Γνωστή Ελληνίδα παραδέχεται: “Έχω κάνει σχέσεις με μικρότερους αλλά…”

H Φωτεινή Πιπιλή υπήρξε η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση, έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές στη δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση, ενώ  έχει διατελέσει και αρχισυντάκτρια πολλών δελτίων ειδήσεων. Η ενασχόλησή της με την πολιτική ήρθε το 1986, όταν εξελέγη δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, ενώ το 2007 πέρασε πρώτη φορά το κατώφλι της Βουλής.

Η ίδια, μίλησε στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και τη Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή που δε γνωρίζαμε.

Θα κάνατε σχέση με μικρότερο;

Έχω κάνει σχέσεις με μικρότερους, αλλά το μυστικό είναι να κάνεις αυτές τις σχέσεις όταν είσαι και εσύ μικρότερη, οπότε έχεις όλα τα περιθώρια να μην κρεμιέσαι από μία σχέση, που έχει αποδειχθεί ότι τις περισσότερες φορές διαλύεται, ειδικά όταν οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ για την καριέρα τους και δεν μπαίνουν σε κλασικά «κουτάκια».

Σε λίγο καιρό ξεκινάει το «Big Brother». Πώς το σχολιάζετε;

Πάλι; Παναγία μου! Από ποιο νεκροταφείο βγήκε το «Big Brother»; Από πού το ξέθαψαν; Παλιά δεν ήταν μια εκπομπή-φρόκαλο;

Σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας σας, δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Σεξουαλική παρενόχληση με τη χυδαία και επικίνδυνη μορφή της δεν μπορώ να πω ότι δέχτηκα. Ίσως γιατί από πολύ νωρίς είχα αυτόν τον δυναμικό και κοφτό χαρακτήρα, αλλά κυρίως επειδή οι άνδρες που εργαζόμασταν στις ίδιες δουλειές δεν ανήκαν στη -σημαντική, είναι η αλήθεια- κατηγορία αυτών των ανδρών που χρησιμοποιούν αυτού του είδους την πρόστυχη συμπεριφορά τάζοντας ή εκβιάζοντας, π.χ., την εξέλιξη του στόχου που επιλέγουν. Αυτό που με ενοχλεί στη λεγόμενη σεξουαλική παρενόχληση και μπορεί να με κάνει να «σκοτώσω» άνδρα είναι όταν εκμεταλλεύεται εργαζόμενες, κυρίως όταν ο ίδιος είναι το αφεντικό. Υπάρχει μια κατηγορία που εκμεταλλεύεται τις οικονομικά αδύναμες γυναίκες, που έχουν τρομερή ανάγκη να δουλέψουν για να ζήσουν. Εκεί, αν μου τύχει τέτοια περίπτωση, τον «σκοτώνω» άνετα. Εδώ η σεξουαλική παρενόχληση είναι εκβιασμός. Υπάρχει και η άλλη κατηγορία των ανδρών, που θεωρούν τη γυναίκα ακόμη δικό τους παιχνίδι. Άθλιες συμπεριφορές και οι δύο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR