counter

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: Το τρυφερό μήνυμα της λίγες μέρες μετά την γέννηση του παιδιού της!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: Το τρυφερό μήνυμα της λίγες μέρες μετά την γέννηση του παιδιού της!
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: Το τρυφερό μήνυμα της λίγες μέρες μετά την γέννηση του παιδιού της!

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Στέλλα Κωστοπούλου την οποία γνωρίσαμε ως Λουκία μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1Μπρούσκο. Η γνωστή ηθοποιός που παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουλουμπή, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με μια φωτογραφία και ένα δημόσιο μήνυμα στο Instagram.

Αυτή τη φορά η ίδια έστειλε το δικό της τρυφερό μήνυμα μετά την αλλαγή του νέου έτους, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο.

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Και τώρα που πέρασε η τρέλα των πρώτων ημερών μετά τη γέννα, μπορώ να αποδώσω την ευγνωμοσύνη που οφείλω στη ζωή.
Το 2018 ήταν μακράν η πιο ευτυχισμένη χρονιά της μέχρι τώρα ζωής μου: επιτυχίες σε κάθε τομέα, πραγματοποίηση στόχων επαγγελματικά, μετακομίσεις, ένας γάμος, μια εγκυμοσύνη και το απώγειο όλων αυτών, η κόρη μου. 
Πόσες αλλαγές στάτους μέσα σε μερικούς μόνο μήνες! Καμία όμως αλλαγή δεν είναι ικανή να αγγίξει την ουσία τού να γίνεσαι μάνα.
Ευχαριστώ τον Θεό, το Σύμπαν, τη Μοίρα, όπως θέλεις πες το, για όσα μου έφερε αυτή η χρονιά - είναι αλήθεια αυτό που λένε, πως δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα μέχρι να τα ζήσεις.
Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους εσάς, που με στηρίζετε και μου δείχνετε και δίνετε τόσο απλόχερα την αγάπη σας, το 2019 να σας φέρει την ευτυχία που έζησα εγώ το 2018. Αν υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ευτυχία από αυτή, είθε να γεμίσει τις ζωές σας! Να είστε όλοι καλά!».

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR