counter

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω φτάσει σε σημείο να ζαλιστώ και να λιποθυμήσω από…”

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω φτάσει σε σημείο να ζαλιστώ και να λιποθυμήσω από…”
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω φτάσει σε σημείο να ζαλιστώ και να λιποθυμήσω από…”

Μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews έδωσε, η Μαρία Κίτσου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και για τον ρόλο που ερμηνεύει.

Να ξεκινήσουμε από το νέο σου θεατρικό «στοίχημα», την «Τερέζ Ρακέν», που έρχεται σύντομα στο θέατρο «Ροές», στο Γκάζι.

Είμαι ενθουσιασμένη για το καινούργιο μου αυτό «στοίχημα» και για τη δυνατή ομάδα στην οποία ανήκω. Συναντώ εκ νέου με μεγάλη χαρά την άξια σκηνοθέτιδα Λίλλυ Μελεμέ (η ίδια υπογράφει και την έξοχη διασκευή από το ομώνυμο αριστούργημα του Εμίλ Ζολά), με την οποία είχαμε δουλέψει εξαιρετικά στη «Δεσποινίδα Τζούλια», και είμαι ευτυχής που παίζω πλάι στη Σοφία Σεϊρλή, στον Κώστα Βασαρδάνη, αλλά και στον Θανάση Πατριαρχέα. Διαδραστικό ρόλο παίζει η εξαιρετική μουσική του Μίνωα Μάτσα και η ομάδα δυναμώνει με τον Κωνσταντίνο Ζαμάνη, που έχει σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό «κουνημένο» σκηνικό, και με τη Μελίνα Μάσχα, που υπογράφει τους αριστοτεχνικούς φωτισμούς.

Ο ρόλος της Τερέζ σε έχει σαγηνεύσει, έτσι;

Με έχει ξετρελάνει! Τη βλέπουμε στη Γαλλία του 19ου αιώνα, απίστευτα εγκλωβισμένη σε μια ασφυκτική καθημερινότητα ανάμεσα στον ασθενικό Καμίν, εξάδελφο και σύζυγό της, και την υπερπροστατευτική θεία της, την κυρία Ρακέν. Η ανυπόφορη στασιμότητα μέσα στον οικογενειακό «τάφο» περνάει σε ένα παράφορο πάθος με έναν στιβαρό άντρα. Η παρουσία του κυριεύει τους νευρώνες της, λυγίζοντας και υπερνικώντας κάθε δισταγμό προς την απαγορευμένη έλξη του. Τα ζωώδη ένστικτα απελευθερώνονται και γεννούν ένα εφιαλτικό παιχνίδι απόλυτης ηδονής και οδύνης. Ανακαλύπτοντας την Τερέζ σε κάθε πρόβα, νιώθω να με σαγηνεύει ακόμα πιο πολύ το σκοτάδι της, αλλά και η παραφορά της, που θα της κοστίσει πολλά...

Κάθε φορά που μιλάμε για κάποιο νέο σου υποκριτικό «στοίχημα» σε βλέπω έντονη, μα εδώ «φλέγεσαι» με αυτή την ηρωίδα, Μαρία.

Κάθε φορά δίνομαι ολοκληρωτικά σε όποιον ρόλο αναλαμβάνω. Δίνομαι 100%, σε σημείο που έχω φτάσει να ζαλιστώ και να λιποθυμήσω από την ένταση. Με κυριεύουν οι ρόλοι που ενσαρκώνω. Η Τερέζ ακόμα παραπάνω. Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη δουλειά μας αυτή, που γίνεται με αληθινό μεράκι και κατάθεση ψυχής από όλους τους άξιους συντελεστές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR