counter

Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: “Όταν είπα στις φίλες μου ότι θα γίνω ηθοποιός, γέλασαν…”

Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: “Όταν είπα στις φίλες μου ότι θα γίνω ηθοποιός, γέλασαν…”
Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: “Όταν είπα στις φίλες μου ότι θα γίνω ηθοποιός, γέλασαν…”

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ΒΗΜΑgazino, η Ελένη Ερήμου.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως αντέδρασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα όταν τους είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός και εξηγεί το λόγο που επέλεξε να κρατήσει το επίθετό της.

Πότε καταλάβατε ότι θέλατε να γίνετε ηθοποιός;

«Από παιδί. Περνώντας από έναν κινηματογράφο ρώτησα τον πατέρα μου αν είναι κακό να γίνει κάποιος ηθοποιός. Εξαρτάται μου είπε. Αν είναι καλός, όχι βέβαια. Πέρασα με υποτροφία στη Δρα­ματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη. Ο πατέρας μου με συνόδευσε στις εξετάσεις. Δεν συμφωνούσε με την επιλογή μου. Τον παρηγορούσε μόνο ότι είχα περάσει και στην Πάντειο. Αλλά και εγώ αμφέβαλλα, ήξερα ότι αγαπούσα το θέατρο, αλλά δεν ήξερα αν μ' αγαπά κι εκείνο».

Δεν είχατε αυτοπεποίθηση;

«Θυμάμαι όταν είπα στις φίλες. μου ότι θα γίνω ηθοποιός, γέλασαν: “Εσύ; Αφού κοκκινίζεις” Και το κοκκίνισμα αυτό με συνόδευε μέχρι μεγάλη ηλικία».

Το θεατρικό σας ντεμπούτο πού έγινε;

«Στις Εκκλησιάζουσες, σε σκηνοθεσία Βολανάκη, δίπλα στην Άννα Συνοδινού. Διαμαντάκι με φώναζε, θυμάμαι».

Και ο κινηματογράφος;  

«Ξεκίνησα δειλά-δειλά. Αργά, αλλά σταθερά. Όταν έκανα την ταινία Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά με τον Καραγιάννη, με είδε ο Φίνος. Με κάλεσε στα γραφείο του. Εγώ βρισκόμουν σε γυρίσματα με την Τζένη Καρέζη στη Μα­ντώ Μαυρογένους στο Ναύπλιο. Μάλιστα, σε μια σκηνή είχα χτυπήσει, πέφτοντας από το άλογο. Πήγα στο γραφείο του σχεδόν κουτσαίνοντας. Η πρώτη του κουβέντα ήταν να αλλάξω το επίθετο μου. “Έχω κάνει ήδη 15 ταινίες ως Ελένη Ερήμου. Έπειτα, εμείς κάνουμε το όνομα και όχι το όνομα εμάς”, απάντησα. Δεν ήθελα να το αλλάξω. Ίσως γιατί ήξερα ότι θα στεναχωριόταν και ο πατέρας μου».

Άρα ήταν περήφανος για εσάς...

«Μάλλον κρυπτοπερήφανος. Στο θέατρο με είδε μία φορά μόνο. Σε μια κωμωδία. Γέλασε πολύ. Κρατούσε πάντα τις αποστάσεις του».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR