counter

Πασίγνωστη ηθοποιός θεωρείται η πιο επικίνδυνη διασημότητα του διαδικτύου

Πασίγνωστη ηθοποιός θεωρείται η πιο επικίνδυνη διασημότητα του διαδικτύου
Πασίγνωστη ηθοποιός θεωρείται η πιο επικίνδυνη διασημότητα του διαδικτύου

Μπορεί το κοινό να γνώρισε την Αλέξις Μλέντελ μέσα από τους ρόλους γλυκών νεαρών κοριτσιών στην τηλεοπτική σειρά Gilmore Girls και στην ταινία The Sisterhood of the Traveling Pants, πλέον όμως η Αμερικανίδα ηθοποιός κατέχει και επίσημα τον ρόλο της πιο επικίνδυνης διασημότητας..

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας McAfee «έστεψε» την Αλέξις Μπλέντελ την πιο επικίνδυνη διασημότητα στο διαδίκτυο το 2019. Αυτό συνέβη γιατί έχει παρατηρηθεί πως όποιος χρήστης κάνει αναζήτηση με το όνομά της έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να εκτεθεί σε ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

Μάλιστα ο λόγος που η ηθοποιός φαίνεται να σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας είναι το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού για τη δραματική σειρά «The Handmaid’s Tale» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Για δέκατη τρίτη χρονιά, η McAfee ερεύνησε ποια διάσημα άτομα δημιουργούν τα πιο επικίνδυνα αποτελέσματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εκθέσουν τους θαυμαστές τους σε κακόβουλους ιστότοπους και ιούς.

Κάτω από το όνομα της Μπλέντελ στη λίστα του 2019 ακολοθεί ο Τζέιμς Κόρντεν, παρουσιαστής τηλεοπτικών σόου ενώ η λίστα συνεχίζεται με την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ, την ηθοποιό, Άννα Κέντρικ, την ηθοποιό Λουπίτα Νιόνγκο, τον παρουσιαστή τηλεοπτικών σόου Τζίμι Φάλον, τον μετρ των πολεμικών τεχνών και ηθοποιό, Τσάκι Τσαν, τους ράπερ Lil Wayne και Nicki Minaj και την ηθοποιό της Marvel, Τέσα Τόμπσον.

αυξημένου ενδιαφέροντος για τη δραματική σειρά «The Handmaid’s Tale» στην οποία πρωταγωνιστεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR