counter

Γνωριμία με τον genius καλλιτέχνη Donald Drawbertson

Γνωριμία με τον genius καλλιτέχνη Donald Drawbertson
Γνωριμία με τον genius καλλιτέχνη Donald Drawbertson

Αν δεν έχετε ήδη δει το έργο του Donald Drawbertson στο Instagram, θα πρέπει να το ελέγξετε αμέσως. Εκπληκτικά έργα τα οποία αποτυπώνουν τη βιομηχανία της μόδας με ένα funky και μοναδικό στυλ. Τα έργα του δημιουργούνται με τη χρήση gaffer tape και χάρτινες σακούλες τρόφιμων. Παραβρέθηκα πρόσφατα μια φανταστική έκθεση του έργου του στο όμορφο αρχοντικό στη Νέα Υόρκη του John Dempsey (πρόεδρος της Estee Lauder), όπου στους επισκέπτες περιλαμβάνονται οι: Nicky Hilton, Kelly Rutherfood και Giles Deacon. Όλο το σπίτι ήταν γεμάτο με θαυμάσια τέχνη Donald και όλη η έκθεση έγινε sold out εκείνο το βράδυ. Έκτοτε το έργο του έχει χρησιμοποιηθεί από τον Giles Deacon για τη συλλογή του SS14 και διαμόρφωσε από τη Georgia May Jagger στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

Ο Donald δημιούργησε επίσης το set για την καταπληκτικό fashion show της  Lisa Perry για τη συλλογή της RW FW14 την περασμένη εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη, την οποία παρακολούθησα απο κοντά.

Τα έργα του είναι παντού τώρα στο instagram και τακτικά αναδημοσιεύονται από σταρ του Χόλιγουντ όπως η Lupita Nyong'o λίγο πριν από τη συλλογή Όσκαρ Καλύτερου Β 'Γυναικείου Ρόλου. Δουλειά του Donald έχει διασχίσει ήδη και χρησιμοποιήθηκε ακόμη και από Hip Hop star Drake για το cover for the single Trophies. 

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να κατέχω δύο κομμάτια του Donald!!! Το ένα μια ζωγραφιά που έκανε με τον φίλο μου κι εμένα, και επίσης μια καταπληκτική χάρτινη Hermes Birkin που εδωσε και το όνομά μου!

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη μόδα και την τέχνη θα πρέπει να τον ακολουθήσουν στο instagram. Τα έργα του είναι διαθέσιμα για να τα αγοράσετε μέσω του trendabl app.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το post με τις συνεργασίες μου στη Νέα Υόρκη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR