counter

GNTM: Το πλεονέκτημα του Αιμιλιάνο στη σημερινή δοκιμασία που δημιούργησε νεύρα

GNTM: Το πλεονέκτημα του Αιμιλιάνο στη σημερινή δοκιμασία που δημιούργησε νεύρα
GNTM: Το πλεονέκτημα του Αιμιλιάνο στη σημερινή δοκιμασία που δημιούργησε νεύρα

Στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας, οι 19 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Αιμιλιάνο είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης.

Μάλιστα, οι επιλογές που έκανε πυροδότησαν αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, ο Αιμιλιάνο διάλεξε τον Παναγιώτη, τη Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Ρασέλ δε δίστασε να δηλώσει στην κάμερα εκνευρισμένη: «Δεν μπορώ, ξερνάω. Πες την αλήθεια, ότι την επιλέγω γιατί δεν τη συμπαθώ. Δεν καταλαβαίνω, ότι να ναι, παιδάκια. Έκοβα και το χέρι μου ότι θα με διαλέξει. Αυτό με την παρέα ήταν πέντε χρονών. Τα παιδάκια είναι παιδάκια ακόμα, έχουν μείνει πέντε ετών και δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος παραπάνω».

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Αιμιλιάνο δήλωσε πως βλέπει ανταγωνιστικά τον Παναγιώτη Πέτσα και αυτός είναι ο λόγος που του έδωσε μειονέκτημα στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR