counter

GNTM: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης που εκνεύρισε τον Έντουαρντ

GNTM: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης που εκνεύρισε τον Έντουαρντ
GNTM: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης που εκνεύρισε τον Έντουαρντ

Αρκετές εντάσεις και ανατροπές είχε το νέο επεισόδιο του GNTM, το βράδυ της Δευτέρας.

Μετά τον καυγά του του Παναγιώτη και της Ρασέλ, εκνευρισμός υπήρχε και στο σπίτι και συγκεκριμένα ένα σκηνικό δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Έντουαρντ και την Μαριαγάπη.

Όλα ξεκίνησαν με ένα σχόλιο που έκανε η Μαριαγάπη για τον συμπαίκτη της, όταν εκείνος μίλησε για την δοκιμασία αποχώρησης: «Είσαι πιο έξυπνος από ότι περίμενα».

Στην αρχή ο Έντουαρντ δεν άκουσε τι είπε η νεαρή κοπέλα, με αποτέλεσμα να ρωτάει τον Δημοσθένη. Όταν έμαθε τι είπε, της απάντησε: «Σιγά ρε Μαριαγάπη που είμαι πιο έξυπνος από όσο περίμενες», με την κοπέλα να συνεχίζει: «Α σου πήρε λίγο».

Εκνευρισμένος ο Έντουαρντ είπε: «Το ρώτησα, δεν το άκουσα. Με τιμάει το σχόλιο σου ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, ο Αιμιλιάνο θέλησε να κάνει ένα σχόλιο στην κάμερα για την Μαριαγάπη: «Γενικά η Μαριαγάπη με έχει ενοχλήσει πολύ με τη στάση της. Προκαλεί συνεχώς κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου και της το έχω πει και συνεχίζει να το κάνει».

Από την πλευρά του ο Έντουαρντ δήλωσε στην κάμερα: «Η Μαριαγάπη την είδα ξύπνησε, μάλλον κουρδίστηκε από τα υπόλοιπα παιδιά και μπήκε και αυτή σε ένα πιο ανταγωνιστικό κλίμα. Άσχετα που δεν μπορεί να το διαχειριστεί σωστά. Είναι αδύναμη προσωπικότητα, μέτρια παίκτρια, κάνει ότι μπορεί το κοριτσάκι να βγει στην επιφάνεια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR